Slayer

Slayer je americká thrashmetalová hudební skupina působící od počátku 80. let. Byla založena Kerry Kingem, který posléze nalezl na post baskytaristy Toma Arayu (s kterým tvoří jednu z nejproduktivnějších autorských dvojic na metalové scéně) a na místo druhého kytaristy našel Jeffa Hannemana. Bubeníkem se stal Dave Lombardo. Kapela se během chvíle stala velmi populární v undergroundové scéně a spolu s kapelami jako Metallica, Anthrax a Megadeth založila thrashmetalovou scénu.
Největším úspěchem bylo vydání alba Reign in Blood, kterým ovšem dosáhli podle kritiků určitého zenitu. Dokonce dokázali, že negativní reklama je nejlepší reklama. Úvodní písní „Angel of Death“ (anděl smrti) rozpoutali spor o to, jestli nejsou nahodou... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Slayer - Show No Mercy 1983 Slayer - Show No Mercy
hodnocení/rating Slayer - Show No Mercy
0/4
recenze/hodnocení
Slayer - Haunting The Chapel 1984 Slayer - Haunting The Chapel
hodnocení/rating Slayer - Haunting The Chapel
0/0
recenze/hodnocení
Slayer - Hell Awaits 1985 Slayer - Hell Awaits
hodnocení/rating Slayer - Hell Awaits
0/1
recenze/hodnocení
Slayer - Reign In Blood 1986 Slayer - Reign In Blood
hodnocení/rating Slayer - Reign In Blood
2/4
recenze/hodnocení
Slayer - South Of Heaven 1988 Slayer - South Of Heaven
hodnocení/rating Slayer - South Of Heaven
2/3
recenze/hodnocení
Slayer - Seasons In The Abyss 1990 Slayer - Seasons In The Abyss
hodnocení/rating Slayer - Seasons In The Abyss
2/5
recenze/hodnocení
Slayer - Divine Intervention 1994 Slayer - Divine Intervention
hodnocení/rating Slayer - Divine Intervention
1/2
recenze/hodnocení
Slayer - Undisputed Attitude 1996 Slayer - Undisputed Attitude
hodnocení/rating Slayer - Undisputed Attitude
0/1
recenze/hodnocení
Slayer - Diabolus In Musica 1999 Slayer - Diabolus In Musica
hodnocení/rating Slayer - Diabolus In Musica
0/0
recenze/hodnocení
Slayer - God Hates Us All 2001 Slayer - God Hates Us All
hodnocení/rating Slayer - God Hates Us All
0/1
recenze/hodnocení
Slayer - Christ Illusion 2006 Slayer - Christ Illusion
hodnocení/rating Slayer - Christ Illusion
0/1
recenze/hodnocení
Slayer - World Painted Blood 2009 Slayer - World Painted Blood
hodnocení/rating Slayer - World Painted Blood
0/1
recenze/hodnocení
Slayer - Repentless 2015 Slayer - Repentless
hodnocení/rating Slayer - Repentless
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Video

» Progboard TV

copyright Progboard | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google



Ikonky

Rock Shock Hudba 2000