Rolling Stones, The - No Security

Rolling Stones, The - No Security - tracklist alba, hodnocen?, recenze



01. Intro 0:48
02. You Got Me Rocking 3:28
03. Gimme Shelter 6:11
04. Flip The Switch 4:12
05. Memory Motel 5:52
06. Corinna 3:55
07. Saint Of Me 5:17
08. Waiting For A Friend 4:52
09. Sister Morphine 6:04
10. Live With Me 3:55
11. Respectable 3:19
12. Thief In The Night 5:37
13. The Last Time 4:19
14. Out Of Control 7:57


Backing Vocals– Bernard Fowler, Blondie Chaplin, Leah Wood (tracks: B4), Lisa Fisher*
Bass Guitar– Darryl Jones
Co-producer– Chris Potter
Design, Art Direction– Stylorouge
Drums– Charlie Watts
Edited By– Crispin Murray
Electric Piano [Wurlitzer]– Pierre De Beauport (tracks: B4)
Engineer– Ed Cherney
Engineer [Assistant]– Jean-francois Delort
Guitar– Ronnie Wood*
Guitar, Vocals– Keith Richards
Keyboards– Andy Snitzer, Chuck Leavell
Mastered By– Tony Cousins
Mixed By– Chris Potter
Percussion– Bernard Fowler, Blondie Chaplin
Photography By [Cover]– Zed Nelson
Producer– Glimmer Twins, The
Saxophone– Andy Snitzer, Bobby Keys, Joshua Redman (tracks: A8)
Shaker– Johnny Starbuck (tracks: B6)
Trombone– Michael Davis
Trumpet– Kent Smith
Vocals– Dave Matthews (tracks: A5), Taj Mahal (tracks: A6)
Vocals, Harmonica, Guitar– Mick Jagger

Detail hodnocení alba (hodnoceno x)

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x


uživatelské jméno


» nový uživatel

Progboard Video

» Progboard TV

Diskografie Rolling Stones, The

copyright Progboard | created by and Poki | hosting sponzoruje | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace ?esk? toplist SuperLink Add to Google


Rock Shock Hudba 2000