Radiohead

Britská alternativní rocková skupina z Oxfordshire. Skupinu tvoří Thom York (hlavní vokály, rytmická kytara, klavír, elektronika), Jonny Greenwood (hlavní kytara, další nástroje), Ed O'Brien (kytara, doprovodné vokály), Colin Greenwood (basová kytara, syntezátor) a Phil Selway (bicí, perkuse).

Radiohead vydali svůj první singl Creep v roce 1992. Jejich debutové album Pablo Honey následovalo v roce 1993. Píseň Creep nebyla zpočátku příliš úspěšná, celosvětovým hitem se stala až po dotisku o rok později a kapela začínala být označována jako skupina jednoho hitu. Popularita Radiohead se ve Velké Británii zvýšila s vydáním druhého studiového alba The Bends (1995). Album, jehož vyvážená atmosféra, naplněná zvukovou... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Radiohead - Pablo Honey 1993 Radiohead - Pablo Honey
hodnocení/rating Radiohead - Pablo Honey
0/2
recenze/hodnocení
Radiohead - The Bends 1995 Radiohead - The Bends
hodnocení/rating Radiohead - The Bends
1/2
recenze/hodnocení
Radiohead - Ok Computer 1997 Radiohead - Ok Computer
hodnocení/rating Radiohead - Ok Computer
6/10
recenze/hodnocení
Radiohead - Kid A 2000 Radiohead - Kid A
hodnocení/rating Radiohead - Kid A
3/5
recenze/hodnocení
Radiohead - Amnesiac 2001 Radiohead - Amnesiac
hodnocení/rating Radiohead - Amnesiac
1/2
recenze/hodnocení
Radiohead - I Might Be Wrong  Live Recordings 2001 Radiohead - I Might Be Wrong Live Recordings
hodnocení/rating Radiohead - I Might Be Wrong  Live Recordings
0/0
recenze/hodnocení
Radiohead - Hail to the thief 2003 Radiohead - Hail to the thief
hodnocení/rating Radiohead - Hail to the thief
1/2
recenze/hodnocení
Radiohead - In Rainbows 2007 Radiohead - In Rainbows
hodnocení/rating Radiohead - In Rainbows
0/2
recenze/hodnocení
Radiohead - The Best Of 2008 Radiohead - The Best Of
hodnocení/rating Radiohead - The Best Of
0/0
recenze/hodnocení
Radiohead - The Best Of (2 CD) 2008 Radiohead - The Best Of (2 CD)
hodnocení/rating Radiohead - The Best Of (2 CD)
0/0
recenze/hodnocení
Radiohead - The King of Limbs 2011 Radiohead - The King of Limbs
hodnocení/rating Radiohead - The King of Limbs
3/5
recenze/hodnocení
Radiohead - A Moon Shaped Pool 2016 Radiohead - A Moon Shaped Pool
hodnocení/rating Radiohead - A Moon Shaped Pool
0/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Video

» Progboard TV

copyright Progboard | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google



Ikonky

Rock Shock Hudba 2000