Puhdys

Puhdys je německá rocková skupina. Vznikla v Oranienburgu v bývalé NDR v roce 1969. Skupina je dodnes aktivní, nahrává alba a jezdí na koncertní turné. Přestože je populární především ve svém rodném východním Německu, proslavila se i za jeho hranicemi. Puhdys byli jedněmi z prvních východoněmeckých interpretů, jimž bylo povoleno vystupovat v Západním Německu. Jedná se o jednu z nejúspěšnějších rockových skupin zpívajících německy.

Puhdys vznikl ze skupiny Udo-Wendel-Combo, založené v roce 1965. Když kytarista a zpěvák Wendel skupinu opustil, bylo potřeba vymyslet nový název. Jméno nové skupiny bylo vytvořeno z počátečních písmen čtyř členů: Peter Meyer,
Udo Jacob, Harry Jeske a Dieter Hertrampf. Název... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Puhdys - Puhdys 1  1974 Puhdys - Puhdys 1
hodnocení/rating Puhdys - Puhdys 1
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Puhdys 2 1975 Puhdys - Puhdys 2
hodnocení/rating Puhdys - Puhdys 2
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Sturmvogel 1976 Puhdys - Sturmvogel
hodnocení/rating Puhdys - Sturmvogel
2/3
recenze/hodnocení
Puhdys - Die großen Erfolge 1977 Puhdys - Die großen Erfolge
hodnocení/rating Puhdys - Die großen Erfolge
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Rock 'n Roll Music 1977 Puhdys - Rock 'n Roll Music
hodnocení/rating Puhdys - Rock 'n Roll Music
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys - 10 Wilde Jahre 1978 Puhdys - 10 Wilde Jahre
hodnocení/rating Puhdys - 10 Wilde Jahre
2/4
recenze/hodnocení
Puhdys - Perlenfischer 1978 Puhdys - Perlenfischer
hodnocení/rating Puhdys - Perlenfischer
2/4
recenze/hodnocení
Puhdys - Live im Friedrichstadtpalast 1979 Puhdys - Live im Friedrichstadtpalast
hodnocení/rating Puhdys - Live im Friedrichstadtpalast
2/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Heiß wie Schnee 1980 Puhdys - Heiß wie Schnee
hodnocení/rating Puhdys - Heiß wie Schnee
2/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Schattenreiter 1981 Puhdys - Schattenreiter
hodnocení/rating Puhdys - Schattenreiter
2/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Far From Home 1981 Puhdys - Far From Home
hodnocení/rating Puhdys - Far From Home
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Computerkarriere 1982 Puhdys - Computerkarriere
hodnocení/rating Puhdys - Computerkarriere
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Live in Sachsen 1984 Puhdys - Live in Sachsen
hodnocení/rating Puhdys - Live in Sachsen
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Das Buch 1984 Puhdys - Das Buch
hodnocení/rating Puhdys - Das Buch
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Ohne Schminke 1985 Puhdys - Ohne Schminke
hodnocení/rating Puhdys - Ohne Schminke
2/3
recenze/hodnocení
Puhdys - Neue Helden 1988 Puhdys - Neue Helden
hodnocení/rating Puhdys - Neue Helden
2/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Jubiläumsalbum 1989 Puhdys - Jubiläumsalbum
hodnocení/rating Puhdys - Jubiläumsalbum
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Wie ein Engel 1992 Puhdys - Wie ein Engel
hodnocení/rating Puhdys - Wie ein Engel
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Zeiten ändern sich 1994 Puhdys - Zeiten ändern sich
hodnocení/rating Puhdys - Zeiten ändern sich
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - 25 Jahre totale Aktion 1994 Puhdys - 25 Jahre totale Aktion
hodnocení/rating Puhdys - 25 Jahre totale Aktion
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Frei wie die Geier 1997 Puhdys - Frei wie die Geier
hodnocení/rating Puhdys - Frei wie die Geier
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Wilder Frieden 1999 Puhdys - Wilder Frieden
hodnocení/rating Puhdys - Wilder Frieden
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Zufrieden? 2001 Puhdys - Zufrieden?
hodnocení/rating Puhdys - Zufrieden?
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys - Dezembertage 2001 Puhdys - Dezembertage
hodnocení/rating Puhdys - Dezembertage
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys - Alles hat seine Zeit 2005 Puhdys - Alles hat seine Zeit
hodnocení/rating Puhdys - Alles hat seine Zeit
1/2
recenze/hodnocení
Puhdys - Dezembernächte 2006 Puhdys - Dezembernächte
hodnocení/rating Puhdys - Dezembernächte
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - Abenteuer 2009 Puhdys - Abenteuer
hodnocení/rating Puhdys - Abenteuer
0/0
recenze/hodnocení
Puhdys - Akustisch 2009 Puhdys - Akustisch
hodnocení/rating Puhdys - Akustisch
1/1
recenze/hodnocení
Puhdys - es war schön 2012 Puhdys - es war schön
hodnocení/rating Puhdys - es war schön
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Video

» Progboard TV

copyright Progboard | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google



Ikonky

Rock Shock Hudba 2000