Nazareth

Předchůdcem skupiny Nazareth, která vzniká v prosinci roku 1968 ve skotském Dunfermline, byla lokální poloprofesionální kapela The Shadettes, v níž působili tři zakládající členové N. - zpěvák Dan McCafferty, baskytarista Pete Agnew a bubeník Darrell Sweet. Sestavu skupiny, která za svůj název vděčí stejnojmennému městečku v Pennsylvanii, doplnil kytarista Manny Charlton.

V roce 1970 se členové kapely stěhují do Londýna a o rok později vydávají u společnosti Pegasus Records své první album. Spolu s albem Excersises z roku 1972 se debut stal podle názoru četných kritiků obětí prozatimní stylové nevyhraněnosti skupiny, přesto si obě elpíčka své příznivce získala.

Album Razamanaz, které... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Nazareth - Nazareth 1971 Nazareth - Nazareth
hodnocení/rating Nazareth - Nazareth
1/2
recenze/hodnocení
Nazareth - Exercises 1972 Nazareth - Exercises
hodnocení/rating Nazareth - Exercises
0/1
recenze/hodnocení
Nazareth -  Razamanaz 1973 Nazareth - Razamanaz
hodnocení/rating Nazareth -  Razamanaz
2/6
recenze/hodnocení
Nazareth - Loud  'N' Proud 1973 Nazareth - Loud 'N' Proud
hodnocení/rating Nazareth - Loud  'N' Proud
1/3
recenze/hodnocení
Nazareth - Rampant 1974 Nazareth - Rampant
hodnocení/rating Nazareth - Rampant
1/3
recenze/hodnocení
Nazareth - Hair Of The Dog 1975 Nazareth - Hair Of The Dog
hodnocení/rating Nazareth - Hair Of The Dog
7/8
recenze/hodnocení
Nazareth - Greatest hits 1975 Nazareth - Greatest hits
hodnocení/rating Nazareth - Greatest hits
1/1
recenze/hodnocení
Nazareth - Close Enough For Rock 'N' Roll 1976 Nazareth - Close Enough For Rock 'N' Roll
hodnocení/rating Nazareth - Close Enough For Rock 'N' Roll
1/3
recenze/hodnocení
Nazareth - Play 'N' The Game 1976 Nazareth - Play 'N' The Game
hodnocení/rating Nazareth - Play 'N' The Game
2/3
recenze/hodnocení
Nazareth - Expect No Mercy 1977 Nazareth - Expect No Mercy
hodnocení/rating Nazareth - Expect No Mercy
0/2
recenze/hodnocení
Nazareth - No Mean City 1979 Nazareth - No Mean City
hodnocení/rating Nazareth - No Mean City
1/1
recenze/hodnocení
Nazareth - Malice In Wonderland 1980 Nazareth - Malice In Wonderland
hodnocení/rating Nazareth - Malice In Wonderland
0/2
recenze/hodnocení
Nazareth - The Fool Circle 1980 Nazareth - The Fool Circle
hodnocení/rating Nazareth - The Fool Circle
0/0
recenze/hodnocení
Nazareth - Snaz [live] 1981 Nazareth - Snaz [live]
hodnocení/rating Nazareth - Snaz [live]
1/2
recenze/hodnocení
Nazareth - 2XS 1982 Nazareth - 2XS
hodnocení/rating Nazareth - 2XS
2/3
recenze/hodnocení
Nazareth - Sound Elixir 1983 Nazareth - Sound Elixir
hodnocení/rating Nazareth - Sound Elixir
1/1
recenze/hodnocení
Nazareth - The Catch 1984 Nazareth - The Catch
hodnocení/rating Nazareth - The Catch
1/2
recenze/hodnocení
Nazareth - Cinema 1986 Nazareth - Cinema
hodnocení/rating Nazareth - Cinema
1/2
recenze/hodnocení
Nazareth - Snakes 'N' Ladders 1989 Nazareth - Snakes 'N' Ladders
hodnocení/rating Nazareth - Snakes 'N' Ladders
1/2
recenze/hodnocení
Nazareth - No Jive 1991 Nazareth - No Jive
hodnocení/rating Nazareth - No Jive
1/1
recenze/hodnocení
Nazareth - From the Vaults 1993 Nazareth - From the Vaults
hodnocení/rating Nazareth - From the Vaults
0/0
recenze/hodnocení
Nazareth - Move Me 1994 Nazareth - Move Me
hodnocení/rating Nazareth - Move Me
2/4
recenze/hodnocení
Nazareth - Boogaloo 1998 Nazareth - Boogaloo
hodnocení/rating Nazareth - Boogaloo
0/0
recenze/hodnocení
Nazareth - Homecoming [Live] 2001 Nazareth - Homecoming [Live]
hodnocení/rating Nazareth - Homecoming [Live]
1/1
recenze/hodnocení
Nazareth - Back to the Trenches - live 1972 - 1984 2001 Nazareth - Back to the Trenches - live 1972 - 1984
hodnocení/rating Nazareth - Back to the Trenches - live 1972 - 1984
0/0
recenze/hodnocení
Nazareth - The Newz 2008 Nazareth - The Newz
hodnocení/rating Nazareth - The Newz
2/4
recenze/hodnocení
Nazareth - Big Dogz 2011 Nazareth - Big Dogz
hodnocení/rating Nazareth - Big Dogz
4/5
recenze/hodnocení
Nazareth -  Rock 'n' Roll Telephone 2014 Nazareth - Rock 'n' Roll Telephone
hodnocení/rating Nazareth -  Rock 'n' Roll Telephone
1/3
recenze/hodnocení
Nazareth - Tattooed On My Brain 2018 Nazareth - Tattooed On My Brain
hodnocení/rating Nazareth - Tattooed On My Brain
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Video

» Progboard TV

copyright Progboard | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google



Ikonky

Rock Shock Hudba 2000