Korn

Nu-Metal
1993 -
Current
Jonathan Davis – lead vocals, bagpipes (1993–present)
James "Munky" Shaffer – guitars, backing vocals (1993–present)
Reginald "Fieldy" Arvizu – bass (1993–present)
Ray Luzier – drums, percussion (2007-2009 touring, 2009–present)

Jonathan Davis – lead vocals, bagpipes (1993–present)
James "Munky" Shaffer – guitars, backing vocals (1993–present)
Reginald "Fieldy" Arvizu – bass (1993–present)
Ray Luzier – drums, percussion (2007-2009 touring, 2009–present)

Former
Brian "Head" Welch – guitars, backing vocals (1993–2005)
David Silveria – drums, percussion (1993–2006)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Korn - Korn 1994 Korn - Korn
hodnocení/rating Korn - Korn
0/4
recenze/hodnocení
Korn - Life Is Peachy 1996 Korn - Life Is Peachy
hodnocení/rating Korn - Life Is Peachy
0/3
recenze/hodnocení
Korn - Follow the Leader 1998 Korn - Follow the Leader
hodnocení/rating Korn - Follow the Leader
1/5
recenze/hodnocení
Korn - Issues 1999 Korn - Issues
hodnocení/rating Korn - Issues
1/5
recenze/hodnocení
Korn - Untouchables 2002 Korn - Untouchables
hodnocení/rating Korn - Untouchables
0/4
recenze/hodnocení
Korn - Take a Look in the Mirror 2003 Korn - Take a Look in the Mirror
hodnocení/rating Korn - Take a Look in the Mirror
0/3
recenze/hodnocení
Korn - See You on the Other Side 2005 Korn - See You on the Other Side
hodnocení/rating Korn - See You on the Other Side
0/4
recenze/hodnocení
Korn - Untitled 2007 Korn - Untitled
hodnocení/rating Korn - Untitled
0/3
recenze/hodnocení
Korn - Korn III: Remember Who You Are 2010 Korn - Korn III: Remember Who You Are
hodnocení/rating Korn - Korn III: Remember Who You Are
0/2
recenze/hodnocení
Korn - The Path of Totality 2011 Korn - The Path of Totality
hodnocení/rating Korn - The Path of Totality
0/2
recenze/hodnocení
Korn - The Paradigm Shift 2013 Korn - The Paradigm Shift
hodnocení/rating Korn - The Paradigm Shift
0/1
recenze/hodnocení
Korn - The Serenity Of Suffering 2016 Korn - The Serenity Of Suffering
hodnocení/rating Korn - The Serenity Of Suffering
0/2
recenze/hodnocení
Korn -  The nothing 2019 Korn - The nothing
hodnocení/rating Korn -  The nothing
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Video

» Progboard TV

copyright Progboard | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google



Ikonky

Rock Shock Hudba 2000