KISS

Vznik skupiny

Skupina Kiss má své kořeny ve skupině Wicked Lester. Tuto skupinu z New Yorku vedli Gene Simmons a Paul Stanley. Skupina svou tvorbou ale nedosáhla výraznějšího úspěchu.

Koncem roku 1972 mezi sebe přijali veterána hudební klubové scény z New Yorku Petera Crisse a na jejich zkouškách začaly vznikat první písničky jako Strutter či Deuce.

Oproti začátkům skupiny Wicked Lester v této době začali přitvrzovat muziku a po vzoru skupiny New York Dolls zkoušeli experimentovat se svým vzhledem. Začali používat make-up, vlasy měli upravené trvalou. V lednu 1973 se ke skupině připojil sólový kytarista, excentrik Paul „Ace“ Frehley. V této době také Gene přišel s nápadem pojmenovat... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

KISS - KISS 1974 KISS - KISS
hodnocení/rating KISS - KISS
6/7
recenze/hodnocení
KISS - Hotter Than Hell 1974 KISS - Hotter Than Hell
hodnocení/rating KISS - Hotter Than Hell
6/8
recenze/hodnocení
KISS - Dressed To Kill 1975 KISS - Dressed To Kill
hodnocení/rating KISS - Dressed To Kill
2/2
recenze/hodnocení
KISS - Alive! 1975 KISS - Alive!
hodnocení/rating KISS - Alive!
3/4
recenze/hodnocení
KISS - Destroyer 1976 KISS - Destroyer
hodnocení/rating KISS - Destroyer
6/6
recenze/hodnocení
KISS - Rock And Roll Over 1976 KISS - Rock And Roll Over
hodnocení/rating KISS - Rock And Roll Over
3/4
recenze/hodnocení
KISS - Love Gun 1977 KISS - Love Gun
hodnocení/rating KISS - Love Gun
5/5
recenze/hodnocení
KISS - Alive II 1977 KISS - Alive II
hodnocení/rating KISS - Alive II
2/2
recenze/hodnocení
KISS - Peter Criss 1978 KISS - Peter Criss
hodnocení/rating KISS - Peter Criss
2/2
recenze/hodnocení
KISS - Paul Stanley 1978 KISS - Paul Stanley
hodnocení/rating KISS - Paul Stanley
1/1
recenze/hodnocení
KISS - Ace Frehley 1978 KISS - Ace Frehley
hodnocení/rating KISS - Ace Frehley
2/2
recenze/hodnocení
KISS - Gene Simmons 1978 KISS - Gene Simmons
hodnocení/rating KISS - Gene Simmons
2/1
recenze/hodnocení
KISS - Double Platinum 1978 KISS - Double Platinum
hodnocení/rating KISS - Double Platinum
1/1
recenze/hodnocení
KISS - Dynasty 1979 KISS - Dynasty
hodnocení/rating KISS - Dynasty
7/10
recenze/hodnocení
KISS - Unmasked 1980 KISS - Unmasked
hodnocení/rating KISS - Unmasked
5/6
recenze/hodnocení
KISS - The Elder 1981 KISS - The Elder
hodnocení/rating KISS - The Elder
6/8
recenze/hodnocení
KISS - Killers 1982 KISS - Killers
hodnocení/rating KISS - Killers
3/5
recenze/hodnocení
KISS - Creatures of the Night 1982 KISS - Creatures of the Night
hodnocení/rating KISS - Creatures of the Night
3/3
recenze/hodnocení
KISS - Lick It Up 1983 KISS - Lick It Up
hodnocení/rating KISS - Lick It Up
2/2
recenze/hodnocení
KISS - Animalize 1984 KISS - Animalize
hodnocení/rating KISS - Animalize
2/2
recenze/hodnocení
KISS - Asylum 1985 KISS - Asylum
hodnocení/rating KISS - Asylum
1/1
recenze/hodnocení
KISS - Crazy Nights 1987 KISS - Crazy Nights
hodnocení/rating KISS - Crazy Nights
4/4
recenze/hodnocení
KISS - Smashes, Thrashes & Hits 1988 KISS - Smashes, Thrashes & Hits
hodnocení/rating KISS - Smashes, Thrashes & Hits
1/3
recenze/hodnocení
KISS - Hot in the Shade 1989 KISS - Hot in the Shade
hodnocení/rating KISS - Hot in the Shade
3/4
recenze/hodnocení
KISS - Revenge 1992 KISS - Revenge
hodnocení/rating KISS - Revenge
4/5
recenze/hodnocení
KISS - Alive III 1993 KISS - Alive III
hodnocení/rating KISS - Alive III
0/1
recenze/hodnocení
KISS - Unplugged 1996 KISS - Unplugged
hodnocení/rating KISS - Unplugged
1/2
recenze/hodnocení
KISS - Carnival Of Souls 1997 KISS - Carnival Of Souls
hodnocení/rating KISS - Carnival Of Souls
3/6
recenze/hodnocení
KISS - Psycho Circus 1998 KISS - Psycho Circus
hodnocení/rating KISS - Psycho Circus
4/5
recenze/hodnocení
KISS - Eric Carr - Rockology 2000 KISS - Eric Carr - Rockology
hodnocení/rating KISS - Eric Carr - Rockology
2/2
recenze/hodnocení
KISS - Symphony: Alive IV 2003 KISS - Symphony: Alive IV
hodnocení/rating KISS - Symphony: Alive IV
2/4
recenze/hodnocení
KISS - Alive 35 2008 KISS - Alive 35
hodnocení/rating KISS - Alive 35
0/0
recenze/hodnocení
KISS - Sonic Boom 2009 KISS - Sonic Boom
hodnocení/rating KISS - Sonic Boom
7/7
recenze/hodnocení
KISS - Monster 2012 KISS - Monster
hodnocení/rating KISS - Monster
3/6
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Video

» Progboard TV

copyright Progboard | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google



Ikonky

Rock Shock Hudba 2000