Agusa

Agusa je Švédská space rocková skupina založená v roce 2013.

Skupinu založili Tobias Pettersson (basa), Mikael Ödesjö (kytara), Dag Strömkvista (bicí) a nakonec Jonas Bergeho (varhany).

Poprvé se hudebníci sešli počátkem roku 2013. Na podzim roku 2013 nahráli debut „Högtid“, který vydali počátkem roku 2014. Album je ve stylu 70. let s důrazem na varhany a psychadelický základ.

Po několika koncertech se Dag Strömkvist rozhodl odejít. Ke kapele se poté připojil Tim Wallander (bicí) a Jenny Puertas (flétna).

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Agusa - Högtid 2014 Agusa - Högtid
hodnocení/rating Agusa - Högtid
0/1
recenze/hodnocení
Agusa - Två 2015 Agusa - Två
hodnocení/rating Agusa - Två
0/1
recenze/hodnocení
Agusa - Katarsis 2016 Agusa - Katarsis
hodnocení/rating Agusa - Katarsis
0/0
recenze/hodnocení
Agusa - Agusa 2016 Agusa - Agusa
hodnocení/rating Agusa - Agusa
0/0
recenze/hodnocení
Agusa - Agusa 2017 Agusa - Agusa
hodnocení/rating Agusa - Agusa
0/1
recenze/hodnocení
Agusa - In Concert 2018 Agusa - In Concert
hodnocení/rating Agusa - In Concert
0/0
recenze/hodnocení
Agusa - Ekstasis - Live in Rome 2018 Agusa - Ekstasis - Live in Rome
hodnocení/rating Agusa - Ekstasis - Live in Rome
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Video

» Progboard TV

copyright Progboard | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google



Ikonky

Rock Shock Hudba 2000