VARIOUS ARTISTS - Bratislavský nárez

VARIOUS ARTISTS - Bratislavský nárez - tracklist alba, hodnocen?, recenze

2009

Tracklist:

1- Radikálny rez - Mulatčák orchestra (All Stars)
2- Stress Point - Acheron
3- Cesta domov - Bager
4- Roxana - Cerberus
5- Nechcem deti robiť - Čenkovej deti
6- Posledný závod - Dereš
7- Kominár - Egreš
8- Baba Jaga - Gemer
9- Spomínam - Grapefruit
10- Apokalypsa - Halušky
11- Tak sa snaž - Hartus
12- Divá sviňa - Hever
13- Pivnica - Hromozvod
14- Ja ju chcem - Isabelle
15- Alkoholik - Krakatit
16- Výmenníková stanica (Vietor) - Krokoband
17- Dávna pieseň - Mahuliena
18- Vrtká - Makar Čudra
19- Šesť čísiel - Pressburg
20- Založíme kapelu - Regata
22- Walking for Charity - Šakal
23- Rock & Roll pre starú mamu - Videobufet


Obsazení:

logicky rozne

 
25.07.2014 adam
4 stars

Kúpil som si to včera za 0,99€. Nelutujem, je to mňamka.
Neviem či to ako to znie je spôsobené tým že je to nanovo nahrané a predpokladám že na rôznych veciach hrá aj kopec rovnakých ľudí, ale znie to pradivne čerstvo a hutne. Niečo z toho si pamätám z konca tej dekády, niečo je pre mňa úplná novinka. Počúva sa to dobre a rýchlo.
reagovat

hejkal @ 25.07.2014 15:47:55
Pôvodne to je nepredajná súčasť rovnomennej knihy. Aj tá je milá a svieža.

adam @ 25.07.2014 20:55:45
tu ale bohuzial nemali. z nejakeho mne neznamemu dovodu to predavalize cd zvlast a kniha net.

Mayak @ 27.07.2014 13:33:25
...snažím sa byť tolerantný ...ale toto je dehonestácia aj hlboko amatérskeho termínu "recenzia" ... je to ako psí bobok na prahu suseda(či vlastného prahu autora ešte skôr) ... bohate by to stačilo v neformálnom vlákne "čo práve počúvam" ...výpovedná hodnota textu je stejne nulová ...

gunslinger @ 27.07.2014 13:41:20
Ber to tak, že ide o alternatívnu recenziu. A hneď sa ti uľaví.

alienshore @ 27.07.2014 13:44:11
nestačí, že je tam napísané že je to mňamka ???, ja myslím že tým je povedané úplne všetko :-)

PaloM @ 27.07.2014 13:53:18
Mal by som konečne opäť začať písať recenzie.
Stačí zhodnotiť jedným slovom: mňamka" alebo "humus"?

Mayak @ 27.07.2014 13:59:23
gunslinger : to nie je o uľavovaní ... autor sa nenápadne na fóre štylizuje, ako inteligentný človek (architekt snáď má nejaké elementárne estetické cítenie)a tento výplod má charakter lajna vo verejnom parku na chodníku ...
Alternatíva ??? aj tá by mala mať aspoň elementárnu (alternatívnu) úroveň ...

gunslinger @ 27.07.2014 18:57:45
Zase tie tvoje amatérske psychologické posudky.

zdenek2512 @ 28.07.2014 08:05:14
Tahle recenze je stejna jako recept Ursuly Klukove, ktera rekla po dotazu na nejakou specialitu toto: "to ja si treba uvqrim brambory a pak je snim". Nema to hlavu, ani patu.

Detail hodnocení alba (hodnoceno x)

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 1x
adam
5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

5 hv?zdi?ek - hodnoceno 0x

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

Diskografie VARIOUS ARTISTS

VARIOUS
1969
2. československý beat-festival

VARIOUS
1970
Jesus Christ Superstar (original version)

VARIOUS
1970
Bumpers

VARIOUS
1972
Tommy - As Performed by the London Symphony Orchestra & Chamber Choir

VARIOUS
1972
Tarzan

VARIOUS
1973
Music from Free Creek

VARIOUS
1974
Proton 1

VARIOUS
1974
La Biblia

VARIOUS
1975
Peter and The Wolf

VARIOUS
1975
Gubec-Beg (rock opera)

VARIOUS
1976
Marscape

VARIOUS
1977
Josef Kainar - Obelisk

VARIOUS
1978
Andrew Lloyd Webber - Variations

VARIOUS
1980
Miniatures (edited by Morgan Fisher)

VARIOUS
1982
Lanzas Coloradas (Opera Rock)

VARIOUS
1988
Sub Pop 200

VARIOUS
1988
Fast 'N' Bulbous: A Tribute to Captain Beefheart

VARIOUS
1990
Dali: The Endless Enigma

VARIOUS
1990
Enchantement

VARIOUS
1993
Seven Days Of A Life

VARIOUS
1997
Zarathustra´s Revenge

VARIOUS
1998
Bigbít: Průkopníci českého rock'n'rollu

VARIOUS
1998
Bigbít: 1968-1969

VARIOUS
1998
Bigbít: Československý jazz rock 1970-1976

VARIOUS
1998
Bigbít: 1987-1990

VARIOUS
1999
Excalibur: La Legende Des Celtes

VARIOUS
1999
Keyboards Triangle

VARIOUS
2000
Downer rock genocide

VARIOUS
2001
Leonardo - The Absolute Man

VARIOUS
2002
Back To Peru

VARIOUS
2003
Kalevala - A Finnish Progressive Rock Epic

VARIOUS
2003
Salute Zappa

VARIOUS
2005
Odyssey - The Greatest Tale

VARIOUS
2006
(The) 7 Samurai

VARIOUS
2007
Excalibur II: The Celtic Ring

VARIOUS
2007
The Bearded's Project: Hope | Omid

VARIOUS
2008
The Empire And The Rebellion

VARIOUS
2008
Inferno The Divine Comedy - part 1

VARIOUS
2008
The Spaghetti Epic 3

VARIOUS
2009
Purgatorio The Divine Comedy - part 2

VARIOUS
2009
Bratislavský nárez

VARIOUS
2010
Wondrous Stories

VARIOUS
2010
The Tales of Edgar Allan Poe - A syNphonic Collection

VARIOUS
2010
Iliad, a Grand Piano Extravaganza

VARIOUS
2011
Česko-slovenská pocta 2011 - Jiří Schelinger (1951-1981)

VARIOUS
2011
Decameron: Ten Days in 100 Novellas (Part 1)

VARIOUS
2012
The Prog Collective

VARIOUS
2012
The Fusion Syndicate

VARIOUS
2012
Excalibur III: The Origins

VARIOUS
2012
The Stories of H.P. Lovecraft: A SyNphonic Collection

VARIOUS
2012
The Rome Pro(G)ject

VARIOUS
2013
The Prog Collective-Epilogue

VARIOUS
2013
The Age Of Twilight

VARIOUS
2013
More Animals at the Gates of Reason - A Tribute to Pink Floyd

VARIOUS
2015
Bazarem proměn - Tribute To Vladimír Mišík

VARIOUS
2016
Beatline 1967-1969

VARIOUS
2017
Big Beat Line 1965-1968

VARIOUS
2018
MARIÁN VARGA 70 + 1 LIVE (tribute)


copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje GMMedia.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000