Zero Hour

Zero Hour je americká progresívna metalová kapela. Hlavnými persónami tejto skupiny sú bratia Jasun a Troy Tiptonovci. Ich hudba v sebe nesie prvky ťažkotonážnych technických vyhrávok. Je tu taktiež temnejšia atmosféra a silné vokály. V kapele sa vystriedalo zopár spevákov.

Prvý album Zero Hour z roku 1999 bol vydaný na vlastné náklady a predával sa na internete veľmi dobre. Aj to dopomohlo k prestupu do vydavateľstva Sensory Records, ktoré sa hneď ujalo k vydaniu štúdiového počinu The Towers Of Avarice. Fanúšikovia a aj odborníci považujú toto dielo za najlepšie v ich diskografii a spevák Eric Rosvold tu podal skvelý výkon. Vyznačuje sa špecifickou temnou atmosférou a technickou zdatnosťou všetkých zúčastnených, dalo by... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Zero 1999 Zero Hour - Zero Hour
hodnocení/rating Zero Hour - Zero Hour
0/0
recenze/hodnocení
Zero 2001 Zero Hour - The Towers of Avarice
hodnocení/rating Zero Hour - The Towers of Avarice
1/1
recenze/hodnocení
Zero 2003 Zero Hour - Metamorphosis
hodnocení/rating Zero Hour - Metamorphosis
0/0
recenze/hodnocení
Zero 2005 Zero Hour - A Fragile Mind
hodnocení/rating Zero Hour - A Fragile Mind
0/0
recenze/hodnocení
Zero 2006 Zero Hour - Specs Of Pictures Burnt Beyond
hodnocení/rating Zero Hour - Specs Of Pictures Burnt Beyond
1/1
recenze/hodnocení
Zero 2008 Zero Hour - Dark Deceiver
hodnocení/rating Zero Hour - Dark Deceiver
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000