Zebra

Zebra je americká prog/hard-rocková kapela z USA. Ústrednou postavou tejto skupiny bol spevák a gitarista Randy Jackson. Štýlovo sa pohybovali viac v hard-rocku s občasnými progresívnymi náladami a samozrejme napomáhal k tomu aj vysoký Jacksonov hlas. Za svoju kariéru spravili niekoľko pozoruhodných rockových songov a za to si vyslúžili uznanie.

Prvý album Zebra (1983) bol v USA úspešný a získal zlatú platňu. Nachádzajú sa na ňom už dnes ich klasické skladby ako Tell Me What You Want, Take Your Fingers From My Hair alebo The La La Song. Druhý počin No Tellin' Lies sa niesol v podobnom duchu, ale už nebol tak úspešný z predajného hľadiska a nedosiahol ani úroveň prvého albumu. Avšak aj na ňom sa našlo niekoľko skvelých songov... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Zebra 1983 Zebra - Zebra
hodnocení/rating Zebra - Zebra
0/0
recenze/hodnocení
Zebra 1984 Zebra - No Tellin' Lies
hodnocení/rating Zebra - No Tellin' Lies
0/0
recenze/hodnocení
Zebra 1986 Zebra - 3.V
hodnocení/rating Zebra - 3.V
0/0
recenze/hodnocení
Zebra 1990 Zebra - Live
hodnocení/rating Zebra - Live
0/0
recenze/hodnocení
Zebra 1999 Zebra - King Biscuit Flower Hour (Live)
hodnocení/rating Zebra - King Biscuit Flower Hour (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Zebra 2003 Zebra - Zebra IV
hodnocení/rating Zebra - Zebra IV
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000