Zaza, Neil

Rodák z Akronu / Ohio / je známy v hudobných kruhoch veľkým citom pre melódiu, podloženú vyspelou technickou zdatnosťou. Jeho adaptácie klasických diel Bacha, Mozarta etc, sú úplne inak koncipované ako napr. v prípade Yngwie Malmsteena. Tvorí výhradne inštrumentálnu gitarovú hudbu a spoluprácu na jeho albumochch mu neodmietli ani také osobnosti ako Steve Smith, Ross Valory, Michael Anthony či Jordan Rudess a na pódiách si zahral aj s Joe Satrianim a Michael Angelo Batiom.
Neil hrá výhradne na nástroje společnosti Carvin NZ624 Neil Zaza Signature 24-Fret, alebo Kiesel NZ624KD Limited Edition a aparatúry zn. Wizzard / používajú aj Angus Young, Jimmy Page , David Gilmore, Joe Perry etc … / . Zo zvukových pedálov upřednostňuje zn. MOOER v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Zaza, 1992 Zaza, Neil - Two Hands, One Heart
hodnocení/rating Zaza, Neil - Two Hands, One Heart
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 1993 Zaza, Neil - Thrills & Chills
hodnocení/rating Zaza, Neil - Thrills & Chills
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 1996 Zaza, Neil - Sing
hodnocení/rating Zaza, Neil - Sing
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 1997 Zaza, Neil - Ten Zen Men Project
hodnocení/rating Zaza, Neil - Ten Zen Men Project
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 2001 Zaza, Neil - Staring at the Sun
hodnocení/rating Zaza, Neil - Staring at the Sun
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 2002 Zaza, Neil - One Silent Night...
hodnocení/rating Zaza, Neil - One Silent Night...
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 2002 Zaza, Neil - One Silent Night... Volume 2
hodnocení/rating Zaza, Neil - One Silent Night... Volume 2
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 2004 Zaza, Neil - Melodica
hodnocení/rating Zaza, Neil - Melodica
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 2006 Zaza, Neil - When Gravity Fails
hodnocení/rating Zaza, Neil - When Gravity Fails
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 2011 Zaza, Neil - 212
hodnocení/rating Zaza, Neil - 212
0/0
recenze/hodnocení
Zaza, 2012 Zaza, Neil - Clyde The Cat
hodnocení/rating Zaza, Neil - Clyde The Cat
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000