Zauber


Zauber. Italská skupina z Turína, které koncem sedmdesátých let vyšlo jediné eponymní Lp. Album vydala malá firmička Mu (Mu UM 104), v nákladu pouhých 500 kopií. Dnes je tedy extrémně vzácné a přiměřeně drahé. Na CD bylo prvně vydáno u Vinyl Magic již v roce 1989 a název byl rozšířen o podtitul "Il Sogno".

Sestava :

Liliana Bodini (vocals, acoustic guitar, percussion)
Paolo Clari (keyboards, acoustic guitar)
Anna Galliano (keyboards, flute)
Mauro Cavagliato (bass, guitar)
Claudio Bianco (drums)

Obsah alba dostal nálepku progresivní folk a s přimhouřením jednoho očka by se s tím dalo souhlasit. Velice šikovně balancuje na rozhraní středomořské, italské... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Zauber 1978 Zauber - Zauber (aka "Il Sogno")
hodnocení/rating Zauber - Zauber (aka
1/1
recenze/hodnocení
Zauber 1991 Zauber - Est
hodnocení/rating Zauber - Est
1/1
recenze/hodnocení
Zauber 1992 Zauber - Phoenix
hodnocení/rating Zauber - Phoenix
1/1
recenze/hodnocení
Zauber 1993 Zauber - Aliens
hodnocení/rating Zauber - Aliens
0/0
recenze/hodnocení
Zauber 2001 Zauber - Profondo blu
hodnocení/rating Zauber - Profondo blu
0/0
recenze/hodnocení
Zauber 2006 Zauber - Draghi & Vampiri
hodnocení/rating Zauber - Draghi & Vampiri
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000