Zappa, Dweezil

Dweezil Zappa je americký gitarista, spevák, skladateľ a príležitostný herec. Je synom Franka Zappu, ktorý patrí medzi najväčších skladateľov hudby 20. storočia. Už v skorom veku sa začína učiť hru na gitare a lekcie dostáva od takých majstrov ako Eddie Van Halen alebo Steve Vai. V 80-tých rokoch pracuje v hudobnej televíznej stanici MTV, ale čoskoro je odtiaľ vyhodený. Spolupracoval aj ako gitarista s interpretmi typu Fat Boys, Don Johnson alebo Winger. Dáva však prednosť svojej sólovej kariére a pod jeho menom vychádza niekoľko nahrávok.

Prvé dva albumy Havin' a Bad Day (1986) a My Guitar Wants To Kill Your Mama (1988) mali typický glam-metalový a hard-rockový zvuk 80-tých rokov. Dweezilova gitarová technika a hudba odkazovala viac... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Zappa, 1986 Zappa, Dweezil - Havin' a Bad Day
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - Havin' a Bad Day
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 1988 Zappa, Dweezil - My Guitar Wants To Kill Your Mama
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - My Guitar Wants To Kill Your Mama
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 1991 Zappa, Dweezil - Confessions
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - Confessions
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 2000 Zappa, Dweezil - Automatic
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - Automatic
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 2006 Zappa, Dweezil - Go With What You Know
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - Go With What You Know
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 2008 Zappa, Dweezil - Zappa Plays Zappa (live)
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - Zappa Plays Zappa (live)
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 2010 Zappa, Dweezil - Return Of The Son Of... (live)
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - Return Of The Son Of... (live)
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 2011 Zappa, Dweezil - Live - In The Moment
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - Live - In The Moment
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 2012 Zappa, Dweezil - F.O.H. (live)
hodnocení/rating Zappa, Dweezil -  F.O.H. (live)
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 2012 Zappa, Dweezil - F.O.H. III: Out Of Obscurity (live)
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - F.O.H. III: Out Of Obscurity (live)
0/0
recenze/hodnocení
Zappa, 2015 Zappa, Dweezil - Via Zammata'
hodnocení/rating Zappa, Dweezil - Via Zammata'
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000