Young, Neil

Neil Perzival Young je jedným z najznámejších kanadských muzikantov. Je to gitarista, spevák a najmä osobnosť, ktorá sa vždy uberala vlastnou cestou a kompromisy skopávala do priekopy okolo vytýčenej trasy, aby nezavadzali.

Narodil sa, keby to niekto naozaj potreboval vedieť, 12. novembra 1945 v Toronte a vyrástol z neho – neuveríte – muzikant. Po obligátnych domácich hudobných počiatkoch sa v roku 1966 ocitol v Kalifornii a stál pri zrode formácie Buffalo Springfield. Tá nahrala tri albumy a v roku 1968 bolo po nej. Stephen Stills, taktiež člen zmienenej kapely, založil slávne trio Crosby,Stiils & Nash, s ktorým Young spáchal slávny album Crosby,Stiils, Nash & Young – Déjá Vu (1970) a zahrali si spolu aj na Woodstocku. Sólovú... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Young, 1969 Young, Neil - Neil Young
hodnocení/rating Young, Neil - Neil Young
1/1
recenze/hodnocení
Young, 1969 Young, Neil - Everybody Knows This Is Nowhere
hodnocení/rating Young, Neil - Everybody Knows This Is Nowhere
1/2
recenze/hodnocení
Young, 1970 Young, Neil - After The Gold Rush
hodnocení/rating Young, Neil - After The Gold Rush
2/4
recenze/hodnocení
Young, 1972 Young, Neil - Harvest
hodnocení/rating Young, Neil - Harvest
4/7
recenze/hodnocení
Young, 1972 Young, Neil - Journey Through The Past (Soundtrack)
hodnocení/rating Young, Neil - Journey Through The Past    (Soundtrack)
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1973 Young, Neil - Time Fades Away
hodnocení/rating Young, Neil - Time Fades Away
1/1
recenze/hodnocení
Young, 1974 Young, Neil - On The Beach
hodnocení/rating Young, Neil - On The Beach
1/2
recenze/hodnocení
Young, 1975 Young, Neil - Tonight's The Night
hodnocení/rating Young, Neil - Tonight's The Night
0/1
recenze/hodnocení
Young, 1975 Young, Neil - Zuma
hodnocení/rating Young, Neil - Zuma
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1977 Young, Neil - American Stars N Bars
hodnocení/rating Young, Neil - American Stars N Bars
2/3
recenze/hodnocení
Young, 1977 Young, Neil - Decade
hodnocení/rating Young, Neil - Decade
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1978 Young, Neil - Comes A Time
hodnocení/rating Young, Neil - Comes A Time
1/2
recenze/hodnocení
Young, 1979 Young, Neil - Rust Never Sleeps
hodnocení/rating Young, Neil - Rust Never Sleeps
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1979 Young, Neil - Live Rust
hodnocení/rating Young, Neil - Live Rust
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1979 Young, Neil - Rust Never Sleeps (DVD)
hodnocení/rating Young, Neil - Rust Never Sleeps (DVD)
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1980 Young, Neil - Hawks & Doves
hodnocení/rating Young, Neil - Hawks & Doves
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1981 Young, Neil - re.ac.tor
hodnocení/rating Young, Neil - re.ac.tor
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1982 Young, Neil - Trans
hodnocení/rating Young, Neil - Trans
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1983 Young, Neil - Everybody's Rockin'
hodnocení/rating Young, Neil - Everybody's Rockin'
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1985 Young, Neil - Old Ways
hodnocení/rating Young, Neil - Old Ways
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1986 Young, Neil - Landing On Water
hodnocení/rating Young, Neil - Landing On Water
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1987 Young, Neil - Life
hodnocení/rating Young, Neil - Life
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1988 Young, Neil - This Note's For You
hodnocení/rating Young, Neil - This Note's For You
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1989 Young, Neil - Freedom
hodnocení/rating Young, Neil - Freedom
0/1
recenze/hodnocení
Young, 1989 Young, Neil - Eldorado (EP)
hodnocení/rating Young, Neil - Eldorado (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1990 Young, Neil - Ragged Glory
hodnocení/rating Young, Neil - Ragged Glory
3/3
recenze/hodnocení
Young, 1991 Young, Neil - Weld
hodnocení/rating Young, Neil - Weld
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1991 Young, Neil - Arc
hodnocení/rating Young, Neil - Arc
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1992 Young, Neil - Harvest Moon
hodnocení/rating Young, Neil - Harvest Moon
2/4
recenze/hodnocení
Young, 1993 Young, Neil - Lucky Thirteen
hodnocení/rating Young, Neil - Lucky Thirteen
0/1
recenze/hodnocení
Young, 1993 Young, Neil - Unplugged
hodnocení/rating Young, Neil - Unplugged
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1994 Young, Neil - Sleeps With Angels
hodnocení/rating Young, Neil - Sleeps With Angels
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1995 Young, Neil - Mirror Ball
hodnocení/rating Young, Neil - Mirror Ball
1/3
recenze/hodnocení
Young, 1996 Young, Neil - Dead Man (Music from and inspired by the motion picture)
hodnocení/rating Young, Neil - Dead Man       (Music from and inspired by the motion picture)
0/0
recenze/hodnocení
Young, 1996 Young, Neil - Broken Arrow
hodnocení/rating Young, Neil - Broken Arrow
0/1
recenze/hodnocení
Young, 1997 Young, Neil - Year Of The Horse
hodnocení/rating Young, Neil - Year Of The Horse
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2000 Young, Neil - Silver & Gold
hodnocení/rating Young, Neil - Silver & Gold
1/2
recenze/hodnocení
Young, 2000 Young, Neil - Road Rock, Vol. 1 Friends & Relatives
hodnocení/rating Young, Neil - Road Rock, Vol. 1       Friends & Relatives
0/1
recenze/hodnocení
Young, 2002 Young, Neil - Are You Passionate?
hodnocení/rating Young, Neil - Are You Passionate?
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2003 Young, Neil - Greendale (CD + DVD)
hodnocení/rating Young, Neil - Greendale  (CD + DVD)
0/1
recenze/hodnocení
Young, 2004 Young, Neil - Greatest Hits
hodnocení/rating Young, Neil - Greatest Hits
3/4
recenze/hodnocení
Young, 2005 Young, Neil - Prairie Wind (CD + DVD)
hodnocení/rating Young, Neil - Prairie Wind  (CD + DVD)
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2006 Young, Neil - Living With War
hodnocení/rating Young, Neil - Living With War
1/1
recenze/hodnocení
Young, 2006 Young, Neil - Living With War: In The Beginning
hodnocení/rating Young, Neil - Living With War: In The Beginning
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2006 Young, Neil - Live At The Fillmore East
hodnocení/rating Young, Neil - Live At The Fillmore East
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2006 Young, Neil - Neil Young Heart Of Gold A Jonathan Demme Picture (DVD)
hodnocení/rating Young, Neil - Neil Young Heart Of Gold  A Jonathan Demme Picture  (DVD)
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2007 Young, Neil - Live At Massey Hall 1971
hodnocení/rating Young, Neil - Live At Massey Hall 1971
0/1
recenze/hodnocení
Young, 2007 Young, Neil - Chrome Dreams II
hodnocení/rating Young, Neil - Chrome Dreams II
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2008 Young, Neil - Sugar Mountain - Live At Canterbury House 1968
hodnocení/rating Young, Neil - Sugar Mountain - Live At Canterbury House 1968
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2009 Young, Neil - Fork In The Road
hodnocení/rating Young, Neil - Fork In The Road
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2010 Young, Neil - Le Noise
hodnocení/rating Young, Neil - Le Noise
1/2
recenze/hodnocení
Young, 2012 Young, Neil - Americana
hodnocení/rating Young, Neil - Americana
2/2
recenze/hodnocení
Young, 2012 Young, Neil - Psychedelic Pill
hodnocení/rating Young, Neil - Psychedelic Pill
0/1
recenze/hodnocení
Young, 2014 Young, Neil - A Letter Home
hodnocení/rating Young, Neil - A Letter Home
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2014 Young, Neil - Storytone
hodnocení/rating Young, Neil - Storytone
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2015 Young, Neil - The Monsanto Years
hodnocení/rating Young, Neil - The Monsanto Years
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2016 Young, Neil - Peace Trail
hodnocení/rating Young, Neil - Peace Trail
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2016 Young, Neil - Earth
hodnocení/rating Young, Neil - Earth
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2017 Young, Neil - Hitchhiker
hodnocení/rating Young, Neil - Hitchhiker
0/0
recenze/hodnocení
Young, 2017 Young, Neil - The Visitor
hodnocení/rating Young, Neil - The Visitor
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000