Yamash'ta, Stomu

Japonec Stomu Yamash'ta (1947) je pozoruhodná umělecká osobnost. Vystudoval na hudební akademii v Kyotu kompozici. V šedesátých letech dále hru na bicí nástroje a klávesové nástroje v USA na Berklee School Of Jazz a napsal a podílel se na řadě náročných kompozic soudobé hudby, která stojí mimo mantinely Progboardu. Významný arménský hudební skladatel Aram Chačaturjan ho označil jako "nejlepšího hráče na bicí nástroje v oblasti articifiální hudby".
Vytvořil náročný umělecký projekt Go za pomocí významných hudebníků z USA a Evropy, který otextoval básník Michael Quartermain, který se setkal s velkou odezvou u odborných kritiků, ale i u příznivců. Na rozsáhlé ploše spojil hudební inspirace sahající ke Stravinskému přes... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Yamash'ta, 1971 Yamash'ta, Stomu - Metempsychosis
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - Metempsychosis
0/0
recenze/hodnocení
Yamash'ta, 1971 Yamash'ta, Stomu - Red Buddha
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - Red Buddha
0/0
recenze/hodnocení
Yamash'ta, 1972 Yamash'ta, Stomu - Floating Music
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - Floating Music
0/0
recenze/hodnocení
Yamash'ta, 1973 Yamash'ta, Stomu - Freedom Is Frightening
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - Freedom Is Frightening
1/1
recenze/hodnocení
Yamash'ta, 1974 Yamash'ta, Stomu - One By One
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - One By One
0/0
recenze/hodnocení
Yamash'ta, 1975 Yamash'ta, Stomu - Raindog
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - Raindog
0/0
recenze/hodnocení
Yamash'ta, 1976 Yamash'ta, Stomu - Go
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - Go
1/1
recenze/hodnocení
Yamash'ta, 1977 Yamash'ta, Stomu - Go Too
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - Go Too
1/2
recenze/hodnocení
Yamash'ta, 1984 Yamash'ta, Stomu - Sea & Sky
hodnocení/rating Yamash'ta, Stomu - Sea & Sky
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000