Y&T

Hardrocková/heavy metalová kapela z kalifornského Oaklandu, kterou v roce 1972 založili bubeník Leonard Haze, baskytarista Bob Gardner a pianista Wayne Stitzer. O něco později se k Y&T připojil i kytarista a zpěvák Dave Meniketti, který jako jediný působí v její sestavě dodnes.

V počátcích kariéry nedosahovala kapela velkých komerčních úspěchů, ty přišly až s jejím šestým studiovým albem In Rock We Trust, vydaným v roce 1984. O rok později natočili členové Y&T svůj největší hit Summertime Girls, který se často objevoval ve vysílání MTV a amerických rockových rádií.

V roce 1991 sice došlo k ukončení činnosti skupiny, ta se však již v roce 1995 dala ve složení Dave Meniketti, Stef Burns, Phil Kennemore... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Y&T 1976 Y&T - Yesterday And Today
hodnocení/rating Y&T - Yesterday And Today
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1978 Y&T - Struck Down
hodnocení/rating Y&T - Struck Down
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1981 Y&T - Earthshaker
hodnocení/rating Y&T - Earthshaker
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1982 Y&T - Black Tiger
hodnocení/rating Y&T - Black Tiger
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1983 Y&T - Mean Streak
hodnocení/rating Y&T - Mean Streak
1/1
recenze/hodnocení
Y&T 1984 Y&T - In Rock We Trust
hodnocení/rating Y&T - In Rock We Trust
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1985 Y&T - Open Fire (Live)
hodnocení/rating Y&T - Open Fire (Live)
1/2
recenze/hodnocení
Y&T 1985 Y&T - Down For The Count
hodnocení/rating Y&T - Down For The Count
1/1
recenze/hodnocení
Y&T 1987 Y&T - Contagious
hodnocení/rating Y&T - Contagious
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1990 Y&T - Ten
hodnocení/rating Y&T - Ten
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1991 Y&T - Yesterday & Today Live
hodnocení/rating Y&T - Yesterday & Today Live
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1995 Y&T - Musically Incorrect
hodnocení/rating Y&T - Musically Incorrect
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1997 Y&T - Endangered Species
hodnocení/rating Y&T - Endangered Species
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 1998 Y&T - Live on the Friday Rock Show
hodnocení/rating Y&T - Live on the Friday Rock Show
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 2003 Y&T - UnEarthed Vol. 1
hodnocení/rating Y&T - UnEarthed Vol. 1
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 2004 Y&T - UnEarthed Vol. 2
hodnocení/rating Y&T - UnEarthed Vol. 2
0/0
recenze/hodnocení
Y&T 2010 Y&T - Facemelter
hodnocení/rating Y&T - Facemelter
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000