Within Temptation

Within Temptation je hudobná skupina pochádzajúca z Holandska. Založená bola gitaristom Robertom Westerholtom a vokalistkou Sharon den Adel. Hudba Within Temptation býva zaraďovaná k symfonickému, niekedy gotickému metalu.

Skupina vznikla v roku 1996, kedy sa k zakladajúcim členom, gitaristovi Robertovi Westerholtovi a jeho priateľke, speváčke Sharon den Adel, pridali basgitarista Jeroen van Veen, Martijn Westerholt hrajúci na klávesy a bubeník Ivar de Graaf. Rýchlo sa o nich začala zaujímať nahrávacia spoločnosť DSFA Records, s ktorou spísali zmluvu a začali pracovať na debutovom albume.
Ten bol vydaný pod názvom Enter v roku 1997 a zožal úspech. Skupina začala byť pozývaná na rôzne festivaly (ako napríklad Dynamo Open Air... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Within 1997 Within Temptation - Enter
hodnocení/rating Within Temptation - Enter
1/1
recenze/hodnocení
Within 1997 Within Temptation - The Dance (EP)
hodnocení/rating Within Temptation - The Dance (EP)
1/1
recenze/hodnocení
Within 2000 Within Temptation - Mother Earth
hodnocení/rating Within Temptation - Mother Earth
2/3
recenze/hodnocení
Within 2004 Within Temptation - The Silent Force
hodnocení/rating Within Temptation - The Silent Force
2/3
recenze/hodnocení
Within 2007 Within Temptation - The Heart of Everything
hodnocení/rating Within Temptation - The Heart of Everything
0/1
recenze/hodnocení
Within 2008 Within Temptation - Black Symphony (& The Metropole Orchestra)
hodnocení/rating Within Temptation - Black Symphony (& The Metropole Orchestra)
0/1
recenze/hodnocení
Within 2009 Within Temptation - An Acoustic Night at the Theatre
hodnocení/rating Within Temptation - An Acoustic Night at the Theatre
0/0
recenze/hodnocení
Within 2011 Within Temptation - Unforgiving
hodnocení/rating Within Temptation - Unforgiving
1/3
recenze/hodnocení
Within 2014 Within Temptation - Hydra
hodnocení/rating Within Temptation - Hydra
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000