Winter, Edgar

Edgar Holland Winter se narodil v prosinci 1946 v americkém Texasu. Hráč na klávesové nástroje, saxofon a zpěvák. Asi jeho největším hitem je instrumentálka Frankenstein.

S hudbou začal na počátku šedesátých let. Už od počátku své kariéry často spolupracuje se svým bratrem, uznávaným bluesovým kytaristou Johnnym. Jednou z jejich prvních společných skupin byla Johnny and the Jammers. O něco později pak jejich další společná kapela nazvaná Black Plague.

Koncem šedesátých let rozjel sólovou kariéru, první album pojmenované Entrance vydal v roce 1970. O rok později založil kapelu Edgar Winter's White Trash, se kterou natočil i stejnojmenné album (a jedno koncertní album). O další rok později, v roce 1972,... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Winter, 1970 Winter, Edgar - Entrance
hodnocení/rating Winter, Edgar - Entrance
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1971 Winter, Edgar - Edgar Winter's White Trash
hodnocení/rating Winter, Edgar - Edgar Winter's White Trash
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1972 Winter, Edgar - They Only Come Out at Night
hodnocení/rating Winter, Edgar - They Only Come Out at Night
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1974 Winter, Edgar - Shock Treatment
hodnocení/rating Winter, Edgar - Shock Treatment
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1975 Winter, Edgar - Jasmine Nightdreams
hodnocení/rating Winter, Edgar - Jasmine Nightdreams
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1979 Winter, Edgar - The Edgar Winter Album
hodnocení/rating Winter, Edgar - The Edgar Winter Album
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1981 Winter, Edgar - Standing on Rock
hodnocení/rating Winter, Edgar - Standing on Rock
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1986 Winter, Edgar - Mission Earth
hodnocení/rating Winter, Edgar - Mission Earth
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1996 Winter, Edgar - Real Deal
hodnocení/rating Winter, Edgar - Real Deal
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 1999 Winter, Edgar - Winter Blues
hodnocení/rating Winter, Edgar -  Winter Blues
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 2004 Winter, Edgar - Jazzin' the Blues
hodnocení/rating Winter, Edgar - Jazzin' the Blues
0/0
recenze/hodnocení
Winter, 2008 Winter, Edgar - Rebel Road
hodnocení/rating Winter, Edgar - Rebel Road
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000