Winger

Winger je americká rocková kapela založená v polovici 80-tých rokov. Názov dostala podľa speváka, skladateľa a multiinštrumentalistu Kipa Wingera. Na spoločné hranie sa nechali zlákať aj ďalší špičkoví muzikanti ako gitarista Reb Beach (Dokken, Whitesnake, The Mob), bubeník Rod Morgenstein (Dixie Dregs, Steve Morse Band) a klávesák aj príležitostný gitarista Paul Taylor (Alice Cooper, Steve Perry, Cinderella).

Skupina podpísala zmluvu s veľkým vydavateľstvom Atlantic Records a hneď debutový album Winger (# 21 USA) získal v Amerike platinovú platňu. Image a zvuk kapely bol ovplyvnený glam-metalovou vlnou, ktorá bola v tom čase v kurze. Z albumu vzišli úspešné single Madalaine, Seventeen, Headed For A Heartbreak a Hungry. Winger... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Winger 1988 Winger - Winger
hodnocení/rating Winger - Winger
1/1
recenze/hodnocení
Winger 1990 Winger - In The Heart Of The Young
hodnocení/rating Winger - In The Heart Of The Young
0/0
recenze/hodnocení
Winger 1993 Winger - Pull
hodnocení/rating Winger - Pull
1/1
recenze/hodnocení
Winger 2006 Winger - IV
hodnocení/rating Winger - IV
1/1
recenze/hodnocení
Winger 2007 Winger - Live
hodnocení/rating Winger - Live
0/0
recenze/hodnocení
Winger 2009 Winger - Karma
hodnocení/rating Winger - Karma
1/1
recenze/hodnocení
Winger 2014 Winger - Better Days Comin'
hodnocení/rating Winger - Better Days Comin'
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000