Wild Turkey

V rámci doplnenia progboardu o „odídené“ skupiny je prakticky nemožné vynechať jednu z najzaujímavejších skupín 70-tych rokov. Wild Turkey je projekt ex-basáka z Jethro Tull, Glenna Cornicka. Za svojej existencie vydali dva albumy na značke Chrysalis, Battle Hymn (1971) a Turkey (1972) a v roku 1975 sa rozpadli.

Návrat sa skupine podaril v roku 1996, kedy vydala album Stealer of years, ktorý bol pozitívne prijatý hlavne odbornou kritikou. O desať rokov neskôr sa skupina opäť pripomenula albumom You and me in the jungle.
Okrem toho vyšlo viacero raritných albumov, včítane bootlegu Live in BBC (1973), ktorý obsahuje tieto skladby:
1. Soldier boy
2. Introduction by John Peel
3. Brother
4. Social world
5.... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Wild 1971 Wild Turkey - Battle Hymn
hodnocení/rating Wild Turkey - Battle Hymn
1/1
recenze/hodnocení
Wild 1972 Wild Turkey - Turkey
hodnocení/rating Wild Turkey - Turkey
1/1
recenze/hodnocení
Wild 1996 Wild Turkey - Stealer of years
hodnocení/rating Wild Turkey - Stealer of years
1/1
recenze/hodnocení
Wild 2000 Wild Turkey - Final Peformance (1973-1974)
hodnocení/rating Wild Turkey - Final Peformance (1973-1974)
0/0
recenze/hodnocení
Wild 2001 Wild Turkey - Live in Edinburgh (1973)
hodnocení/rating Wild Turkey - Live in Edinburgh (1973)
0/0
recenze/hodnocení
Wild 2002 Wild Turkey - Rarest Turkey (1972-1974)
hodnocení/rating Wild Turkey - Rarest Turkey (1972-1974)
0/0
recenze/hodnocení
Wild 2006 Wild Turkey - You and me in the jungle
hodnocení/rating Wild Turkey - You and me in the jungle
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000