Who, The

Pokud bych měl najít nejvhodnější přívlastek pro tuto čtveřici nezaměnitelných osobností, zřejmě bych skončil u slova originál. Jen málo seskupení v rockové historii razilo cestu tolika novátorským přístupům interpretace hudebních sdělení, jako geniální Pete Townshend, chlapácký Roger Daltrey, precizní John Entwistle a maniakální Keith Moon. Jejich hudbu nelze zařadit jen do jednoho žánru. V průběhu 60. a 70. let prochází signifikantním vývojem od maximálního R&B, prvních punk nahrávek a klasické pop music k fascinujícímu, psychedelickému příběhu chlapce Tommyho, jenž se stal základem rockových oper, přes nezapomenutelné koncerty, předzvěsti nástupu metalu, vytvářející gloriolu těžko překonatelné živé skupiny, až ke... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Who, 1965 Who, The - My Generation
hodnocení/rating Who, The - My Generation
6/7
recenze/hodnocení
Who, 1966 Who, The - A Quick One
hodnocení/rating Who, The - A Quick One
5/7
recenze/hodnocení
Who, 1967 Who, The - The Who Sell Out
hodnocení/rating Who, The - The Who Sell Out
7/9
recenze/hodnocení
Who, 1968 Who, The - Magic Bus - The Who on Tour
hodnocení/rating Who, The - Magic Bus - The Who on Tour
0/0
recenze/hodnocení
Who, 1969 Who, The - Tommy
hodnocení/rating Who, The - Tommy
15/21
recenze/hodnocení
Who, 1970 Who, The - Live at Leeds
hodnocení/rating Who, The - Live at Leeds
5/7
recenze/hodnocení
Who, 1971 Who, The - Who's Next
hodnocení/rating Who, The - Who's Next
7/12
recenze/hodnocení
Who, 1971 Who, The - Meaty Beaty Big and Bouncy
hodnocení/rating Who, The - Meaty Beaty Big and Bouncy
0/1
recenze/hodnocení
Who, 1973 Who, The - Quadrophenia
hodnocení/rating Who, The - Quadrophenia
3/7
recenze/hodnocení
Who, 1974 Who, The - Odds and Sods
hodnocení/rating Who, The - Odds and Sods
1/2
recenze/hodnocení
Who, 1975 Who, The - The Who by Numbers
hodnocení/rating Who, The - The Who by Numbers
2/4
recenze/hodnocení
Who, 1978 Who, The - Who Are You
hodnocení/rating Who, The - Who Are You
3/5
recenze/hodnocení
Who, 1979 Who, The - Kids Are Alright
hodnocení/rating Who, The - Kids Are Alright
0/1
recenze/hodnocení
Who, 1981 Who, The - Face Dances
hodnocení/rating Who, The - Face Dances
2/2
recenze/hodnocení
Who, 1982 Who, The - It's Hard
hodnocení/rating Who, The - It's Hard
1/1
recenze/hodnocení
Who, 1983 Who, The - Rarities Volume 1 (1966 - 1968)
hodnocení/rating Who, The - Rarities Volume 1 (1966 - 1968)
0/0
recenze/hodnocení
Who, 1983 Who, The - Rarities Volume 2 (1970 - 1973)
hodnocení/rating Who, The - Rarities Volume 2 (1970 - 1973)
0/0
recenze/hodnocení
Who, 1996 Who, The - Live at the Isle of Wight Festival 1970
hodnocení/rating Who, The - Live at the Isle of Wight Festival 1970
1/1
recenze/hodnocení
Who, 2003 Who, The - The Who & Special Guests: Live At The Royal Albert Hall 3 CD/DVD
hodnocení/rating Who, The - The Who & Special Guests: Live At The Royal Albert Hall  3 CD/DVD
0/0
recenze/hodnocení
Who, 2004 Who, The - Then And Now
hodnocení/rating Who, The - Then And Now
1/1
recenze/hodnocení
Who, 2006 Who, The - Endless Wire
hodnocení/rating Who, The - Endless Wire
3/5
recenze/hodnocení
Who, 2012 Who, The - Live at Hull
hodnocení/rating Who, The - Live at Hull
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000