Whitesnake

Whitesnake je britská hardrocková skupina. Jej úsrednou postavou je vynikajúci skladateľ a spevák David Coverdale, bývalý člen skupiny Deep Purple. Po odchode z nej v roku 1976 nahráva v Nemecku sólový album s názvom Whitesnake. Rovnaké je aj meno skupiny, ktorú zakladá v roku 1978. V jej zostave sa vystriedalo množstvo skvelých muzikantov, spomeniem J. Lord, I. Paice, C.Powell, Don Airey, Steve Vai, Bernie Marsden. Napriek sústavným personálnym zmenám vytvorilo zoskupenie okolo Davida vyše dvadsať albumov, poväčšine úspešných. Patria k nim: Love Hunter, Slide It In, Ready An´Willig, Restless Heart, 1987, Live At The Hammersmith a ďalšie. Skladba Here I Go Again dosiahla na čelo americkej hitparády. Skupina hrá doteraz a v minulých dňoch jej vyšiel... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Whitesnake 1978 Whitesnake - Snakebite
hodnocení/rating Whitesnake - Snakebite
1/2
recenze/hodnocení
Whitesnake 1978 Whitesnake - Trouble
hodnocení/rating Whitesnake - Trouble
3/4
recenze/hodnocení
Whitesnake 1979 Whitesnake - Lovehunter
hodnocení/rating Whitesnake - Lovehunter
4/6
recenze/hodnocení
Whitesnake 1980 Whitesnake - Ready An' Willing
hodnocení/rating Whitesnake - Ready An' Willing
2/4
recenze/hodnocení
Whitesnake 1980 Whitesnake - Live...in the Heart of the City
hodnocení/rating Whitesnake - Live...in the Heart of the City
0/1
recenze/hodnocení
Whitesnake 1981 Whitesnake - Come An' Get It
hodnocení/rating Whitesnake - Come An' Get It
2/3
recenze/hodnocení
Whitesnake 1982 Whitesnake - Saints & Sinners
hodnocení/rating Whitesnake - Saints & Sinners
1/2
recenze/hodnocení
Whitesnake 1984 Whitesnake - Slide It In
hodnocení/rating Whitesnake - Slide It In
1/3
recenze/hodnocení
Whitesnake 1987 Whitesnake - Whitesnake
hodnocení/rating Whitesnake - Whitesnake
4/7
recenze/hodnocení
Whitesnake 1989 Whitesnake - Slip Of The Tongue
hodnocení/rating Whitesnake - Slip Of The Tongue
2/3
recenze/hodnocení
Whitesnake 1997 Whitesnake - Restless Heart
hodnocení/rating Whitesnake - Restless Heart
2/4
recenze/hodnocení
Whitesnake 1997 Whitesnake - Starkers In Tokyo
hodnocení/rating Whitesnake - Starkers In Tokyo
2/3
recenze/hodnocení
Whitesnake 2006 Whitesnake - Live ... In The Shadow Of The Blues
hodnocení/rating Whitesnake - Live ... In The Shadow Of The Blues
1/2
recenze/hodnocení
Whitesnake 2008 Whitesnake - Good To Be Bad
hodnocení/rating Whitesnake - Good To Be Bad
2/6
recenze/hodnocení
Whitesnake 2011 Whitesnake - Forevermore
hodnocení/rating Whitesnake - Forevermore
7/10
recenze/hodnocení
Whitesnake 2011 Whitesnake - Live at Donington 1990
hodnocení/rating Whitesnake - Live at Donington 1990
0/1
recenze/hodnocení
Whitesnake 2015 Whitesnake - The Purple Album
hodnocení/rating Whitesnake - The Purple Album
2/6
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000