White Stripes, The

The White Stripes je americké rockové duo, jehož styl se dá popsat jako minimalistický rock. Duo tvoří Jack White, vlastním jménem John Anthony Gillis, který hraje na kytaru, piáno a zpívá a vokalistka Meg White, která hraje na bubny. Mají za sebou několik úspěšných alb, jako White Blood Cells a Elephant, na kterém se nachází největší hit skupiny Seven Nation Army, který obdržel v roce 2004 cenu Grammy za nejlepší rockovou píseň.

Kapela vznikla v roce 1997 v Detroitu, ve státě Michigan, které je často přezdívané jako rockové město. Následující rok vydali svůj debutový singl Let's Shake Hands.

V roce 1999 už pod vydavatelstvím Sympathy for the Record Industry byl vydán singl 'The Big Three Killed My Baby' a... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

White 1999 White Stripes, The - The White Stripes
hodnocení/rating White Stripes, The - The White Stripes
2/3
recenze/hodnocení
White 2000 White Stripes, The - De Stijl
hodnocení/rating White Stripes, The - De Stijl
1/2
recenze/hodnocení
White 2001 White Stripes, The - White Blood Cells
hodnocení/rating White Stripes, The - White Blood Cells
1/3
recenze/hodnocení
White 2003 White Stripes, The - Elephant
hodnocení/rating White Stripes, The - Elephant
2/3
recenze/hodnocení
White 2004 White Stripes, The - Under Blackpool Lights (DVD)
hodnocení/rating White Stripes, The - Under Blackpool Lights  (DVD)
0/0
recenze/hodnocení
White 2005 White Stripes, The - Get Behind Me Satan
hodnocení/rating White Stripes, The - Get Behind Me Satan
1/2
recenze/hodnocení
White 2007 White Stripes, The - Icky Thump
hodnocení/rating White Stripes, The - Icky Thump
1/2
recenze/hodnocení
White 2010 White Stripes, The - Under Great White Northern Lights
hodnocení/rating White Stripes, The - Under Great White Northern Lights
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000