Weckl, Dave

Dave Weckl je americký jazz/fusion bubeník a skladateľ. Medzi fanúšikmi, odborníkmi a v samotnej hudobnej branži má povesť jedného z najväčších a najtalentovanejších bubeníkov na svete. Získal početné ocenenia a vyznamenania, magazín Modern Drummer ho zaradil do svojej siene slávy medzi 25 najlepších bubeníkov všetkých čias.

Tieto vyznamenania a aj viacero iných sú len uznaním Wecklovho skladateľského nadania. Je až neuveriteľne dynamický a v bubnovaní pestrý a rôznorodý, pričom je to podopreté vedomosťami a zároveň rešpektom k hudbe. Inšpiroval mnohých muzikantov po celom svete.

Narodil sa v St Louis Missouri, ôsmeho januára 1960. Rodičia boli hudobne založení, pričom otec hral príležitostne na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Weckl, 1990 Weckl, Dave - Master Plan
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Master Plan
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 1992 Weckl, Dave - Heads Up
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Heads Up
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 1993 Weckl, Dave - JK Special
hodnocení/rating Weckl, Dave  - JK Special
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 1994 Weckl, Dave - Hard-Wired
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Hard-Wired
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 1998 Weckl, Dave - Dave Weckl Band - Rhythm Of The Soul
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Dave Weckl Band - Rhythm Of The Soul
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 1999 Weckl, Dave - Dave Weckl Band - Synergy
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Dave Weckl Band - Synergy
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 2001 Weckl, Dave - Dave Weckl Band - Transition
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Dave Weckl Band - Transition
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 2002 Weckl, Dave - Dave Weckl Band - Perpetual Motion
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Dave Weckl Band - Perpetual Motion
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 2003 Weckl, Dave - Dave Weckl Band - Live (and very plugged in)
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Dave Weckl Band - Live (and very plugged in)
0/0
recenze/hodnocení
Weckl, 2005 Weckl, Dave - Dave Weckl Band - Multiplicity
hodnocení/rating Weckl, Dave  - Dave Weckl Band - Multiplicity
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000