Waters, Roger

George Roger Waters (* 6. září 1943 Great Bookham, Surrey, Anglie) je britský rockový hudebník, zpěvák a skladatel. Proslavil se svým působením v kapele Pink Floyd v letech 1965–1985, kde hrál na baskytaru, zpíval a v pozdějších letech byl i hlavním skladatelem. Na odchod z Pink Floyd navázal svojí sólovou kariérou, vydal tři studiová alba a jeden soundtrack. V roce 1990 zorganizoval koncert The Wall - Live in Berlin. V roce 2005 vydal operu Ça Ira a 2. července 2005 vystoupil společně s Pink Floyd na koncertě Live 8.

Mládí (do 1963)

Ačkoliv se Roger Waters narodil v hrabství Surrey, vyrůstal v Cambridgi. Jeho otec Eric Fletcher Waters padl v roce 1944 ve druhé světové válce v bitvě o italské město Anzio, když... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Waters, 1970 Waters, Roger - Music From 'The Body'
hodnocení/rating Waters, Roger - Music From 'The Body'
1/4
recenze/hodnocení
Waters, 1984 Waters, Roger - The Pros and Cons of Hitch Hiking
hodnocení/rating Waters, Roger - The Pros and Cons of Hitch Hiking
5/8
recenze/hodnocení
Waters, 1986 Waters, Roger - When The Wind Blows (soundtrack)
hodnocení/rating Waters, Roger - When The Wind Blows (soundtrack)
0/0
recenze/hodnocení
Waters, 1987 Waters, Roger - Radio K.A.O.S.
hodnocení/rating Waters, Roger - Radio K.A.O.S.
2/7
recenze/hodnocení
Waters, 1990 Waters, Roger - The Wall: Live In Berlin
hodnocení/rating Waters, Roger - The Wall: Live In Berlin
1/1
recenze/hodnocení
Waters, 1990 Waters, Roger - The Wall: Live In Berlin (DVD)
hodnocení/rating Waters, Roger - The Wall: Live In Berlin (DVD)
0/1
recenze/hodnocení
Waters, 1992 Waters, Roger - Amused To Death
hodnocení/rating Waters, Roger - Amused To Death
8/12
recenze/hodnocení
Waters, 2000 Waters, Roger - In the Flesh - Live
hodnocení/rating Waters, Roger - In the Flesh - Live
4/4
recenze/hodnocení
Waters, 2002 Waters, Roger - Flickering Flame - The Solo Years Volume 1
hodnocení/rating Waters, Roger - Flickering Flame - The Solo Years Volume 1
1/1
recenze/hodnocení
Waters, 2005 Waters, Roger - Ca Ira
hodnocení/rating Waters, Roger - Ca Ira
1/1
recenze/hodnocení
Waters, 2017 Waters, Roger - Is This the Life We Really Want?
hodnocení/rating Waters, Roger - Is This the Life We Really Want?
7/15
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000