Watch, The

Na začiatku tu bola skupina pod názvom The Night Watch,ktorú založili v talianskom Miláne páni -spevák a flautista Simone Rossetti,gitarista Franceso Zago spolu s G.Alessim,A. Maurim a D.Donadiom.V tejto zostave nahrala skupina svoj debutový album Twilight(1997).Žánrovo sa jedná o neo-prog silne ovplyvnený érou gabrielovských Genesis z rokov 1970-1975.Simone Rossetti má farbu hlasu a štýl spevu na nerozoznanie od Petra Gabriela.Skupina The Night Watch existovala v rokoch 1997-2000.O rok neskôr pokračuje Simone Rossetti už s novými spoluhráčmi a skráteným názvom skupiny ako The Watch.V zostave S.Rossetti,V,Vado,G.Manzini,M.Schembri,R.Leoni nahrávajú páni štúdiový album Ghosts(2001).S najväčším ohlasom sa stretol ich druhý štúdiový album... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Watch, 2001 Watch, The - Ghost
hodnocení/rating Watch, The - Ghost
1/4
recenze/hodnocení
Watch, 2004 Watch, The - Vacuum
hodnocení/rating Watch, The - Vacuum
3/6
recenze/hodnocení
Watch, 2007 Watch, The - Primitive
hodnocení/rating Watch, The - Primitive
2/4
recenze/hodnocení
Watch, 2010 Watch, The - Planet Earth?
hodnocení/rating Watch, The - Planet Earth?
0/2
recenze/hodnocení
Watch, 2011 Watch, The - Timeless
hodnocení/rating Watch, The - Timeless
0/2
recenze/hodnocení
Watch, 2014 Watch, The - Tracks From The Alps
hodnocení/rating Watch, The - Tracks From The Alps
0/1
recenze/hodnocení
Watch, 2017 Watch, The - Seven
hodnocení/rating Watch, The - Seven
0/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000