Warrant

Američtí glam metaloví Warrant pocházející z hollywoodského Los Angeles se formují roku 1984. Svými prvními dvěmi nahrávkami v sestavě Jani Lane zpěv, Joey Allen a Erik Turner kytary, Jerry Dixon basa a Steven Sweet bicí, si okamžitě získávají status hvězdy a miláčky glam rockového obecenstva. Obzvláště druhá nahrávka Cherry Pie sklízí obrovské ovace a sedmé umístění v americkém Billboard 200. Příliš dlouho si své slávy ale neužijí, prakticky přes noc se hudební svět obrací k Seattlu a o kapely podobného typu přestává být zájem. Přesto, nebo právě proto kapela vyzkouší zajímavý experiment, odhodí natupírovanou masku a kompozičně, především aranžérsky na desce Dog Eat Dog neuvěřitelně vyspěje. Fanouškům předloží... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Warrant 1989 Warrant - Dirty Rotten Filthy Stinking Rich
hodnocení/rating Warrant - Dirty Rotten Filthy Stinking Rich
0/0
recenze/hodnocení
Warrant 1990 Warrant - Cherry Pie
hodnocení/rating Warrant - Cherry Pie
0/1
recenze/hodnocení
Warrant 1992 Warrant - Dog Eat Dog
hodnocení/rating Warrant - Dog Eat Dog
1/1
recenze/hodnocení
Warrant 1995 Warrant - Ultraphobic
hodnocení/rating Warrant - Ultraphobic
0/0
recenze/hodnocení
Warrant 1996 Warrant - Belly to Belly
hodnocení/rating Warrant - Belly to Belly
0/0
recenze/hodnocení
Warrant 2001 Warrant - Under the Influence
hodnocení/rating Warrant - Under the Influence
0/0
recenze/hodnocení
Warrant 2006 Warrant - Born Again
hodnocení/rating Warrant - Born Again
0/0
recenze/hodnocení
Warrant 2011 Warrant - Rockaholic
hodnocení/rating Warrant - Rockaholic
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000