Von Hertzen Brothers

Von Hertzen Brothers je fínska progrocková skupina zložená z troch bratov Von Hertzen. Ako vplyv pre ich tvorbu sami uvádzajú AC/DC, Yes, Led Zeppelin a Pink Floyd.

Začiatkom 90-tych rokov hrajú všetci traja bratia v rôznych fínskych rockových kapelách. Kie je gitaristom Don Huonot, Jonne hrá basu a spieva doprovodné vokály v skupine Jonna Tervomaa a Mikko bicie v skupinách Egotrippi a Lemonator. Mikko odchádza na nejaký čas vyskúšať jednoduchý život v Indii. Po jeho návrate štartuje samotná história skupiny.

Okolo roku 2000 bratia skúšajú hudbu, ktorú Mikko poskladal v Indii. Prvý album, nazvaný Experience vychádza v roku 2001. Kie a Jonne hrajú na svojich pôvodných nástrojoch a Mikka vymieňa bicie za... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Von 2001 Von Hertzen Brothers - Experience
hodnocení/rating Von Hertzen Brothers - Experience
0/0
recenze/hodnocení
Von 2006 Von Hertzen Brothers - Approach
hodnocení/rating Von Hertzen Brothers - Approach
0/0
recenze/hodnocení
Von 2008 Von Hertzen Brothers - Love Remains The Same
hodnocení/rating Von Hertzen Brothers - Love Remains The Same
0/1
recenze/hodnocení
Von 2011 Von Hertzen Brothers - Stars Aligned
hodnocení/rating Von Hertzen Brothers - Stars Aligned
0/1
recenze/hodnocení
Von 2013 Von Hertzen Brothers - Nine Lives
hodnocení/rating Von Hertzen Brothers -  Nine Lives
0/1
recenze/hodnocení
Von 2015 Von Hertzen Brothers - New day Rising
hodnocení/rating Von Hertzen Brothers - New day Rising
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000