Voivod

Od svého debutu v roce 1984 prošla tahle kanadská kapela několikrát změnou stylu - od původního speed metalu došla až k vlastní originální kombinaci thrash metalu a progresivního metalu.

Během svého již téměř třicetiletého působení na světové hudební scéně vydali členové Voivod jedenáct studiových alb, jedno živé album a jedno koncertní DVD. Jejich komerčně nejúspěšnějším albem bylo LP Nothingface (1989).

Voivod je zajímavý mimo jiné i tím, že se nechává inspirovat sci-fi tématikou. Součástí jejich tvorby jsou například i cover verze známých hitů Pink Floyd či King Crimson.

Zakládajícími členy Voivod byli Snake (Denis Bélanger - zpěv), Piggy (Denis D'Amour - kytary), Blacky... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Voivod 1984 Voivod - War and Pain
hodnocení/rating Voivod - War and Pain
2/2
recenze/hodnocení
Voivod 1986 Voivod - RRROOOAAARRR!!!
hodnocení/rating Voivod - RRROOOAAARRR!!!
2/3
recenze/hodnocení
Voivod 1987 Voivod - Killing Technology
hodnocení/rating Voivod - Killing Technology
2/4
recenze/hodnocení
Voivod 1988 Voivod - Dimension Hatross
hodnocení/rating Voivod - Dimension Hatross
3/6
recenze/hodnocení
Voivod 1989 Voivod - Nothingface
hodnocení/rating Voivod - Nothingface
3/4
recenze/hodnocení
Voivod 1991 Voivod - Angel Rat
hodnocení/rating Voivod - Angel Rat
4/7
recenze/hodnocení
Voivod 1993 Voivod - The Outer Limits
hodnocení/rating Voivod - The Outer Limits
4/6
recenze/hodnocení
Voivod 1995 Voivod - Negatron
hodnocení/rating Voivod - Negatron
2/1
recenze/hodnocení
Voivod 1997 Voivod - Phobos
hodnocení/rating Voivod - Phobos
1/2
recenze/hodnocení
Voivod 1998 Voivod - Kronik
hodnocení/rating Voivod - Kronik
0/0
recenze/hodnocení
Voivod 2003 Voivod - Voivod
hodnocení/rating Voivod - Voivod
1/1
recenze/hodnocení
Voivod 2006 Voivod - Katorz
hodnocení/rating Voivod - Katorz
2/2
recenze/hodnocení
Voivod 2009 Voivod - Infini
hodnocení/rating Voivod - Infini
0/2
recenze/hodnocení
Voivod 2013 Voivod - Target Earth
hodnocení/rating Voivod - Target Earth
1/1
recenze/hodnocení
Voivod 2016 Voivod - Post Society (EP)
hodnocení/rating Voivod - Post Society   (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Voivod 2018 Voivod - The Wake
hodnocení/rating Voivod - The Wake
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000