Vital Information

Vital Information je americká jazz-rock/fusion kapela vedená bubeníkom Steve Smithom. Steve Smith účinkoval v niekoľkých skupinách a projektoch ako GHS (Gambale, Hamm, Smith), Steps Ahead, Ragabop Trio, Vital Tech Tones alebo aj Journey, s ktorou dosiahol veľké komerčné úspechy. Na bicie začal hrať už v detstve a neskôr študoval na Berklee Collage Of Music. Ešte ako člen Journey založil Vital Information a tak sa začala jeho kariéra na poli jazz/fusion. Bol aj niekoľkokrát ocenený prestížnym magazínom Modern Drummer za svoje bubenícke výkony a schopnosti.

Prvý album Vital Information (1983) bol nahratý aj s gitarovou fusion legendou Mike Sternom. Na albume Orion (1984) ho nahradil gitarista Eef Albers. Po odchode z Journey v roku 1985 sa... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Vital 1983 Vital Information - Vital Information
hodnocení/rating Vital Information - Vital Information
0/0
recenze/hodnocení
Vital 1984 Vital Information - Orion
hodnocení/rating Vital Information - Orion
0/0
recenze/hodnocení
Vital 1986 Vital Information - Global Beat
hodnocení/rating Vital Information - Global Beat
0/0
recenze/hodnocení
Vital 1988 Vital Information - Fiafiaga (Celebration)
hodnocení/rating Vital Information - Fiafiaga (Celebration)
0/0
recenze/hodnocení
Vital 1990 Vital Information - Vitalive!
hodnocení/rating Vital Information - Vitalive!
0/0
recenze/hodnocení
Vital 1992 Vital Information - Easier Done Than Said
hodnocení/rating Vital Information - Easier Done Than Said
0/0
recenze/hodnocení
Vital 1996 Vital Information - Ray Of Hope
hodnocení/rating Vital Information - Ray Of Hope
0/0
recenze/hodnocení
Vital 1998 Vital Information - Where We Come From
hodnocení/rating Vital Information - Where We Come From
0/0
recenze/hodnocení
Vital 2000 Vital Information - Live Around The World : Where We Come From Tour 1998-1999
hodnocení/rating Vital Information - Live Around The World : Where We Come From Tour 1998-1999
0/0
recenze/hodnocení
Vital 2001 Vital Information - Show 'Em Where You Live
hodnocení/rating Vital Information - Show 'Em Where You Live
0/0
recenze/hodnocení
Vital 2004 Vital Information - Come On In
hodnocení/rating Vital Information - Come On In
0/0
recenze/hodnocení
Vital 2007 Vital Information - Vitalization
hodnocení/rating Vital Information - Vitalization
0/0
recenze/hodnocení
Vital 2012 Vital Information - Live! One Great Night
hodnocení/rating Vital Information - Live! One Great Night
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000