Vintersorg

Švédský jednočlenný studiový projekt Vintersorg (v překladu 'Zimní smutek') vzniká v roce 1994. Zakládá jej Andreas Hedlund, který název používá též jako svůj pseudonym. Současně s tímto, původně pouze bočním projektem, působí ve folk metalové skupině Otyg (v letech 1995 – 2002), který dal dohromady s kytaristou Mattiasem Marklundem, který se v roce 2000 stává i členem Vintersorg.
Hlavním záměrem Vintersorg bylo rozšiřování hranic black metalu. Texty se zabývají metafyzikou, přírodou, přírodními zákony, vesmírem, vědou, vírou a pohanstvím. Střídá se Švédština s Angličtinou.
První EP a následná dvě alba Vintersorg jsou ve znamení severského black metalu s folkovými vlivy, častým použitím čistého... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Vintersorg 1998 Vintersorg - Hedniskhjärtad
hodnocení/rating Vintersorg - Hedniskhjärtad
1/1
recenze/hodnocení
Vintersorg 1998 Vintersorg - Till Fjälls
hodnocení/rating Vintersorg - Till Fjälls
1/1
recenze/hodnocení
Vintersorg 1999 Vintersorg - Ödemarkens Son
hodnocení/rating Vintersorg - Ödemarkens Son
1/1
recenze/hodnocení
Vintersorg 2000 Vintersorg - Cosmic Genesis
hodnocení/rating Vintersorg - Cosmic Genesis
1/1
recenze/hodnocení
Vintersorg 2002 Vintersorg - Visions from the Spiral Generator
hodnocení/rating Vintersorg - Visions from the Spiral Generator
0/0
recenze/hodnocení
Vintersorg 2004 Vintersorg - The Focusing Blur
hodnocení/rating Vintersorg - The Focusing Blur
1/1
recenze/hodnocení
Vintersorg 2007 Vintersorg - Solens Rötter
hodnocení/rating Vintersorg - Solens Rötter
0/0
recenze/hodnocení
Vintersorg 2011 Vintersorg - Jordpuls
hodnocení/rating Vintersorg - Jordpuls
0/0
recenze/hodnocení
Vintersorg 2012 Vintersorg - Orkan
hodnocení/rating Vintersorg - Orkan
0/0
recenze/hodnocení
Vintersorg 2014 Vintersorg - Naturbål
hodnocení/rating Vintersorg - Naturbål
0/0
recenze/hodnocení
Vintersorg 2017 Vintersorg - Till Fjälls, del II
hodnocení/rating Vintersorg - Till Fjälls, del II
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000