Venom

Britská metalová kapela, jež byla založena v roce 1979 v Newcastlu. První dvě alba Venom - Welcome to Hell (1981) a Black Metal (1982) - měla velký vliv na tvorbu dalších metalových seskupení; podle druhého alba Venom byl pojmenován i jeden ze subžánrů extrémního metalu.

Základní sestavu Venom tvořili kytaristé Jeffrey "Mantas" Dunn a Conrad "Cronos" Lant, zpěvák Clive "Jesus Christ" Archer a bubeník Anthony "Abaddon" Bray. V současnosti zůstal z původních Venom už jen Lant, se kterým hrají kytarista La Rage a bubeník Danny "Dante" Needham.

Óin, 2011-11-16

VENOM INC. vznikli na impozantním živém setu na festivalu Keep It True v německém Lauda-Königshofen v roce 2015. Setkání na scéně mělo velký... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Venom 1981 Venom - Welcome to Hell
hodnocení/rating Venom - Welcome to Hell
1/1
recenze/hodnocení
Venom 1982 Venom - Black Metal
hodnocení/rating Venom - Black Metal
1/3
recenze/hodnocení
Venom 1984 Venom - At War with Satan
hodnocení/rating Venom - At War with Satan
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1985 Venom - Possessed
hodnocení/rating Venom - Possessed
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1986 Venom - Eine Kleine Nachtmusik (Live)
hodnocení/rating Venom - Eine Kleine Nachtmusik (Live)
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1987 Venom - Calm Before the Storm
hodnocení/rating Venom - Calm Before the Storm
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1989 Venom - Prime Evil
hodnocení/rating Venom - Prime Evil
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1990 Venom - Tear Your Soul Apart (EP)
hodnocení/rating Venom - Tear Your Soul Apart (EP)
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1991 Venom - Temples of Ice
hodnocení/rating Venom - Temples of Ice
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1991 Venom - In Memorium (The Best Of)
hodnocení/rating Venom - In Memorium (The Best Of)
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1992 Venom - The Waste Lands
hodnocení/rating Venom - The Waste Lands
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1994 Venom - In the Name of Satan (Abaddon & Various)
hodnocení/rating Venom - In the Name of Satan (Abaddon & Various)
0/0
recenze/hodnocení
Venom 1997 Venom - Cast in Stone
hodnocení/rating Venom - Cast in Stone
1/1
recenze/hodnocení
Venom 2000 Venom - Resurrection
hodnocení/rating Venom - Resurrection
0/0
recenze/hodnocení
Venom 2000 Venom - Beauty & The Best
hodnocení/rating Venom - Beauty & The Best
0/0
recenze/hodnocení
Venom 2002 Venom - Bitten (Live 1990)
hodnocení/rating Venom - Bitten (Live 1990)
0/0
recenze/hodnocení
Venom 2006 Venom - Metal Black
hodnocení/rating Venom - Metal Black
0/0
recenze/hodnocení
Venom 2008 Venom - Hell
hodnocení/rating Venom - Hell
0/0
recenze/hodnocení
Venom 2011 Venom - Fallen Angels
hodnocení/rating Venom - Fallen Angels
0/0
recenze/hodnocení
Venom 2015 Venom - From The Very Depths
hodnocení/rating Venom - From The Very Depths
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000