Veni Domine

Kořeny skupiny byly položeny už v roce 1987, kdy se bratři Torbjörn Weinesjö, Thomas Weinesjö a jejich kamarád Anders Olofsson rozhodli hrát něco podobného, jako tenkrát taky začínající, ale už vlivní Candlemass. Skupina oficiálně vznikla v roce 1989.

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Veni 1991 Veni Domine - Fall Babylon Fall
hodnocení/rating Veni Domine - Fall Babylon Fall
0/0
recenze/hodnocení
Veni 1994 Veni Domine - Material Sanctuary
hodnocení/rating Veni Domine - Material Sanctuary
0/0
recenze/hodnocení
Veni 1998 Veni Domine - Spiritual Wasteland
hodnocení/rating Veni Domine - Spiritual Wasteland
0/0
recenze/hodnocení
Veni 2004 Veni Domine - IIII - The Album of Labour
hodnocení/rating Veni Domine - IIII - The Album of Labour
0/0
recenze/hodnocení
Veni 2006 Veni Domine - 23:59
hodnocení/rating Veni Domine - 23:59
0/0
recenze/hodnocení
Veni 2007 Veni Domine - Tongues
hodnocení/rating Veni Domine - Tongues
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000