Vanden Plas

Progmetalové seskupení z německého Kaiserslauternu, vystupující ve složení Stephen Lill (kytary), Torsten Reichert (baskytara), Andreas Lill (bicí), Andy Kuntz (zpěv) a Günter Werno (klávesy). Své první album Colour Temple vydali v roce 1994, od té doby přišlo na svět dalších šest alb plus jedno EP. Zajímavý je i projekt zpěváka Andyho Kuntze Abydos, jenž je datován do roku 2004. Zatím poslední album Vanden Plas pod názvem The Seraphic Clockwork vyšlo v červnu loňského roku.

Óin, 2011-11-16

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Vanden 1994 Vanden Plas - Colour Temple
hodnocení/rating Vanden Plas - Colour Temple
1/1
recenze/hodnocení
Vanden 1996 Vanden Plas - AcCult
hodnocení/rating Vanden Plas - AcCult
0/0
recenze/hodnocení
Vanden 1997 Vanden Plas - The God Thing
hodnocení/rating Vanden Plas - The God Thing
0/0
recenze/hodnocení
Vanden 1999 Vanden Plas - Far Off Grace
hodnocení/rating Vanden Plas - Far Off Grace
0/0
recenze/hodnocení
Vanden 2000 Vanden Plas - Spirit of Live
hodnocení/rating Vanden Plas - Spirit of Live
0/0
recenze/hodnocení
Vanden 2002 Vanden Plas - Colour Temple / AcCult
hodnocení/rating Vanden Plas - Colour Temple / AcCult
0/0
recenze/hodnocení
Vanden 2002 Vanden Plas - Beyond Daylight
hodnocení/rating Vanden Plas - Beyond Daylight
1/1
recenze/hodnocení
Vanden 2006 Vanden Plas - Christ.0
hodnocení/rating Vanden Plas - Christ.0
1/1
recenze/hodnocení
Vanden 2010 Vanden Plas - The Seraphic Clockwork
hodnocení/rating Vanden Plas - The Seraphic Clockwork
0/2
recenze/hodnocení
Vanden 2014 Vanden Plas - Chronicles Of The Immortals-Netherworld (Path One)
hodnocení/rating Vanden Plas - Chronicles Of The Immortals-Netherworld (Path One)
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000