Van Zant

Počiatkom 80. rokov začala fungovať kapela speváka Johnnyho Van Zanta pomenovaná The Johnny Van Zant Band. V rýchlo slede vydala tri albumy, No more dirty deals (1980), Round two (1981) a The last wild ones (1982). Po skrátení mena na Van Zant jej v roku 1985 vyšiel rovnomenný album a následne sa spevák stal plnohodnotnou náhradou za svojho zosnulého brata pri reunione legendárnej južanskej skupiny Lynyrd Skynyrd. Nezabránilo mu to v roku 1990 vydať sólový album Brickyard road, ale ďalšia etapa kapely Van Zant na seba nechala čakať až do roku 1998, kedy sa spojil so svojim ďalším bratom a spevákom Ronniem Van Zantom (zo skupiny .38 Special), pričom táto spolupráca funguje dodnes a priniesla zatiaľ štyri albumy, Brother to Brother (1998), II (2001), Get... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Van 1980 Van Zant - No More Dirty Deals (Johnny Van Zant Band)
hodnocení/rating Van Zant - No More Dirty Deals (Johnny Van Zant Band)
0/0
recenze/hodnocení
Van 1981 Van Zant - Round Two (Johnny Van Zant Band)
hodnocení/rating Van Zant - Round Two (Johnny Van Zant Band)
0/0
recenze/hodnocení
Van 1982 Van Zant - The Last of the Wild Ones (Johnny Van Zant Band)
hodnocení/rating Van Zant - The Last of the Wild Ones (Johnny Van Zant Band)
0/0
recenze/hodnocení
Van 1985 Van Zant - Van Zant
hodnocení/rating Van Zant - Van Zant
0/0
recenze/hodnocení
Van 1990 Van Zant - Brickyard Road (Johnny Van Zant)
hodnocení/rating Van Zant - Brickyard Road (Johnny Van Zant)
0/0
recenze/hodnocení
Van 1998 Van Zant - Brother to Brother
hodnocení/rating Van Zant - Brother to Brother
1/1
recenze/hodnocení
Van 2001 Van Zant - Van Zant II
hodnocení/rating Van Zant - Van Zant II
1/1
recenze/hodnocení
Van 2005 Van Zant - Get Right with the Man
hodnocení/rating Van Zant - Get Right with the Man
0/0
recenze/hodnocení
Van 2007 Van Zant - My Kind of Country
hodnocení/rating Van Zant - My Kind of Country
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000