Van Halen

Tato americká čtveřice vznikla v roce 1974. Kvartet Van Halen vystupoval v losangeleských klubech, kde Eddie vyrážel všem přítomným dech svým neslýchaným pojetím rockové kytary a David zase svými akrobatickými pódiovými výstupy. Takhle kapelu zachytil v klubu Starwood i baskytarista a zpěvák newyorských Kiss - Gene Simmons. Právě on jim umožnil nahrát demosnímky a přemluvil firmu Warner Brothers k vydání jejich prvního alba. Debutové bezejmenné album z dubna 1978 pak doslova šokovalo rockové publikum dravými songy plnými energie a nenapodobitelným naprosto novátorským stylem hry na kytaru fenomenálního nizozemského kytaristy Eddie Van Halena.

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Van 1978 Van Halen - Van Halen
hodnocení/rating Van Halen - Van Halen
5/8
recenze/hodnocení
Van 1979 Van Halen - Van Halen II
hodnocení/rating Van Halen - Van Halen II
1/2
recenze/hodnocení
Van 1980 Van Halen - Women and Children First
hodnocení/rating Van Halen - Women and Children First
1/2
recenze/hodnocení
Van 1981 Van Halen - Fair Warning
hodnocení/rating Van Halen - Fair Warning
1/1
recenze/hodnocení
Van 1982 Van Halen - Diver Down
hodnocení/rating Van Halen - Diver Down
1/1
recenze/hodnocení
Van 1984 Van Halen - 1984
hodnocení/rating Van Halen - 1984
3/3
recenze/hodnocení
Van 1986 Van Halen - 5150
hodnocení/rating Van Halen - 5150
1/2
recenze/hodnocení
Van 1988 Van Halen - OU812
hodnocení/rating Van Halen - OU812
1/2
recenze/hodnocení
Van 1991 Van Halen - F.U.C.K.
hodnocení/rating Van Halen - F.U.C.K.
3/5
recenze/hodnocení
Van 1995 Van Halen - Balance
hodnocení/rating Van Halen - Balance
2/3
recenze/hodnocení
Van 1996 Van Halen - Best Of Volume 1
hodnocení/rating Van Halen - Best Of Volume 1
1/1
recenze/hodnocení
Van 1998 Van Halen - III
hodnocení/rating Van Halen - III
3/3
recenze/hodnocení
Van 2004 Van Halen - The Best of Both Worlds
hodnocení/rating Van Halen - The Best of Both Worlds
0/0
recenze/hodnocení
Van 2012 Van Halen - A Different Kind of Truth
hodnocení/rating Van Halen - A Different Kind of Truth
3/7
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000