Vai, Steve

Eddieho Van Halen nebo Yngwieho Malmsteena lze možná považovat za větší celebrity, ale coby kytarový hráč se Steve Vai oběma nejen hravě dorovná, pokud je dokonce nepřekoná, ale nastavil i slušně vysoko laťku supertechnického hraní pro každého sólového kytarového aspiranta 80. let. Už v prvních ročnících střední školy se nepřiučoval u nikoho menšího než Joe Satrianiho, jehož vliv na kytarovou hru oné dekády byl nemenší. Vai projevil takový talent pro nástroj, že jej v osmnácti přijali k řádnému studiu do bosotnské prestižní školy Berklee. Jako velký příznivec Franka Zappy se pustil do přepisování jeho nesmírně komplikovaných skladeb pro kytaru a transkripce se pak odhodlal poslat samotnému autorovi. K jeho velkému... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Vai, 1984 Vai, Steve - Flex-Able
hodnocení/rating Vai, Steve - Flex-Able
1/1
recenze/hodnocení
Vai, 1990 Vai, Steve - Passion and Warfare
hodnocení/rating Vai, Steve - Passion and Warfare
4/6
recenze/hodnocení
Vai, 1993 Vai, Steve - Sex & Religion
hodnocení/rating Vai, Steve - Sex & Religion
1/1
recenze/hodnocení
Vai, 1995 Vai, Steve - Alien Love Secrets
hodnocení/rating Vai, Steve - Alien Love Secrets
1/1
recenze/hodnocení
Vai, 1996 Vai, Steve - Fire Garden
hodnocení/rating Vai, Steve - Fire Garden
1/1
recenze/hodnocení
Vai, 1997 Vai, Steve - Joe Satriani, Eric Johnson, Steve Vai- G3 Live In Concert
hodnocení/rating Vai, Steve - Joe Satriani, Eric Johnson, Steve Vai- G3 Live In Concert
1/1
recenze/hodnocení
Vai, 1998 Vai, Steve - Flex-Able Leftovers
hodnocení/rating Vai, Steve - Flex-Able Leftovers
1/1
recenze/hodnocení
Vai, 1999 Vai, Steve - The Ultra Zone
hodnocení/rating Vai, Steve - The Ultra Zone
1/1
recenze/hodnocení
Vai, 2000 Vai, Steve - The 7th Song
hodnocení/rating Vai, Steve - The 7th Song
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2001 Vai, Steve - The Elusive Light And Sound
hodnocení/rating Vai, Steve - The Elusive Light And Sound
1/1
recenze/hodnocení
Vai, 2001 Vai, Steve - Alive in an Ultra World
hodnocení/rating Vai, Steve - Alive in an Ultra World
2/2
recenze/hodnocení
Vai, 2003 Vai, Steve - The Infinite Steve Vai - An Antology
hodnocení/rating Vai, Steve - The Infinite Steve Vai - An Antology
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2003 Vai, Steve - Archives Vol.4: Various Albums
hodnocení/rating Vai, Steve - Archives Vol.4: Various Albums
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2003 Vai, Steve - Live At The Astoria
hodnocení/rating Vai, Steve - Live At The Astoria
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2004 Vai, Steve - Live In London
hodnocení/rating Vai, Steve - Live In London
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2004 Vai, Steve - Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen- G3 Rockin' In The Free World
hodnocení/rating Vai, Steve - Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen- G3 Rockin' In The Free World
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2004 Vai, Steve - Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen- G3 Live In Denver
hodnocení/rating Vai, Steve - Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen- G3 Live In Denver
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2005 Vai, Steve - John Petrucci, Steve Vai, Joe Satriani- G3 Live In Tokyo
hodnocení/rating Vai, Steve - John Petrucci, Steve Vai, Joe Satriani- G3 Live In Tokyo
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2005 Vai, Steve - Real Illusions: Reflections
hodnocení/rating Vai, Steve - Real Illusions: Reflections
2/3
recenze/hodnocení
Vai, 2007 Vai, Steve - Sound Theories Vol. I & II
hodnocení/rating Vai, Steve - Sound Theories Vol. I & II
0/0
recenze/hodnocení
Vai, 2012 Vai, Steve - The Story Of Light
hodnocení/rating Vai, Steve - The Story Of Light
1/2
recenze/hodnocení
Vai, 2016 Vai, Steve - Modern Primitive / Passion & Warfare (25th Anniversary Edition)
hodnocení/rating Vai, Steve - Modern Primitive / Passion & Warfare (25th Anniversary Edition)
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000