Unruly Child

Unruly Child je americká kapela založená v roku 1991. Členmi sú známi a ostrieľaní hudobníci ako Marcie Michelle Free (spev, v minulosti aj ako Mark Free – King Kobra, Signal), Bruce Gowdy (gitara – Stone Fury, World Trade) a Guy Allison (klávesy – Lodgic, World Trade, Doobie Brothers), ktorí sú hlavnou hybnou silou Unruly Child. Patria medzi kapely inklinujúce k melodického rocku a AOR so štipkou prog-rocku.

Debutový album Unruly Child z roku 1992 je klasikou AOR a jeden z najlepších počinov 90-tých rokov v tomto hudobnom štýle. Vyšiel na značke Interscope Records, ktorá bola divíziou mamutieho labelu Universal Music Group. Po jeho vydaní stratilo vydavateľstvo záujem o Unruly Child a s ďalšou dlhohrajúcou nahrávkou prišli až v... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Unruly 1992 Unruly Child - Unruly Child
hodnocení/rating Unruly Child - Unruly Child
1/1
recenze/hodnocení
Unruly 1998 Unruly Child - Waiting For The Sun
hodnocení/rating Unruly Child - Waiting For The Sun
0/0
recenze/hodnocení
Unruly 2002 Unruly Child - The Basement Demos
hodnocení/rating Unruly Child - The Basement Demos
0/0
recenze/hodnocení
Unruly 2003 Unruly Child - UC III
hodnocení/rating Unruly Child - UC III
0/0
recenze/hodnocení
Unruly 2010 Unruly Child - Worlds Collide
hodnocení/rating Unruly Child - Worlds Collide
1/2
recenze/hodnocení
Unruly 2014 Unruly Child - Down The Rabbit Hole-Side One
hodnocení/rating Unruly Child - Down The Rabbit Hole-Side One
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000