Ulver

Ulver je nórska skupina založená v roku 1993. Počas svojej existencie okúsili cestu naprieč žánrami ako napr. black/folk-metal, elektronika, rock, new wave, industrial, dark ambient, noise, jazz, experimentálna, vážna, avantgardná a progresívna hudba. Získali si povesť nepredvídateľného zoskupenia, ktoré dokázalo vyjsť zo svojej metalovej ulity a osloviť aj alternatívne undergroundové publikum. Vďaka pozitívnym ohlasom sa im podarilo predať viac ako pol milióna nosičov, čo je na tento typ muziky slušný úspech.

Kapelu tvoria - Kristoffer Rygg (spev, elektronika), Tore Ylwizaker (klávesy, elektronika) a Jørn H. Sværen (multiinštrumentalista). Kristoffer Rygg je známy ako člen aj iných zoskupení, z ktorých sú najvýznamnejšie... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ulver 1995 Ulver - Bergtatt - Et Eeventyr I 5 Capitler
hodnocení/rating Ulver - Bergtatt - Et Eeventyr I 5 Capitler
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 1996 Ulver - Kveldssanger
hodnocení/rating Ulver - Kveldssanger
0/1
recenze/hodnocení
Ulver 1997 Ulver - Nattens Madrigal - Aatte Hymne Til Ulven I Manden
hodnocení/rating Ulver - Nattens Madrigal - Aatte Hymne Til Ulven I Manden
1/2
recenze/hodnocení
Ulver 1998 Ulver - Themes From William Blake's The Marriage Of Heaven And Hell
hodnocení/rating Ulver - Themes From William Blake's The Marriage Of Heaven And Hell
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 2000 Ulver - Perdition City - Music To An Interior Film
hodnocení/rating Ulver - Perdition City - Music To An Interior Film
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 2002 Ulver - Lyckantropen Themes (OST)
hodnocení/rating Ulver - Lyckantropen Themes (OST)
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 2003 Ulver - Svidd Neger (OST)
hodnocení/rating Ulver - Svidd Neger (OST)
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 2005 Ulver - Blood Inside
hodnocení/rating Ulver - Blood Inside
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 2007 Ulver - Shadows Of The Sun
hodnocení/rating Ulver -  Shadows Of The Sun
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 2011 Ulver - Wars Of The Roses
hodnocení/rating Ulver -  Wars Of The Roses
0/1
recenze/hodnocení
Ulver 2012 Ulver - Childhood's End
hodnocení/rating Ulver - Childhood's End
0/1
recenze/hodnocení
Ulver 2013 Ulver - Messe I.X - VI.X (with Tromsø Chamber Orchestra)
hodnocení/rating Ulver - Messe I.X - VI.X (with Tromsø Chamber Orchestra)
0/1
recenze/hodnocení
Ulver 2014 Ulver - Terrestrials [with Sunn O)))]
hodnocení/rating Ulver - Terrestrials [with Sunn O)))]
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 2016 Ulver - Riverhead (OST)
hodnocení/rating Ulver - Riverhead (OST)
0/0
recenze/hodnocení
Ulver 2017 Ulver - The Assassination Of Julius Caesar
hodnocení/rating Ulver - The Assassination Of Julius Caesar
2/3
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000