Ultravox

Britská novovlnná skupina Ultravox patří již tři desítky let mezi největší klasiku subžánru a vždy se jim dařilo spojovat věci zdánlivě neslučitelné – tzv. populární hudbu s vysoce angažovanými texty „o něčem“, posluchačský úspěch s hudbou, která nikdy nebyla podbízivá a laciná, to vše doplněné instrumentálním mistrovstvím hudebníků. Vždy mi vadilo zařazení Ultravox do škatulek typu „taneční hudba“, „synthipop“ a podobně. Ačkoliv patřili mezi zakladatele a klasiky new romance, vždycky se na oné pomyslné hranici mezi popem a rockem pohybovali na té rockové straně, a myslím, že i někdy mírně na straně hudby, kterou označujeme souhrnně jako prog a že tedy jejich zařazení zde je na místě.
Skupina... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ultravox 1977 Ultravox - Ultravox!
hodnocení/rating Ultravox - Ultravox!
0/1
recenze/hodnocení
Ultravox 1977 Ultravox - Ha!-Ha!-Ha!
hodnocení/rating Ultravox - Ha!-Ha!-Ha!
0/1
recenze/hodnocení
Ultravox 1978 Ultravox - Systems of Romance
hodnocení/rating Ultravox - Systems of Romance
0/1
recenze/hodnocení
Ultravox 1980 Ultravox - Vienna
hodnocení/rating Ultravox - Vienna
0/5
recenze/hodnocení
Ultravox 1981 Ultravox - Rage in Eden
hodnocení/rating Ultravox - Rage in Eden
0/2
recenze/hodnocení
Ultravox 1982 Ultravox - Quartet
hodnocení/rating Ultravox - Quartet
0/5
recenze/hodnocení
Ultravox 1983 Ultravox - Monument (The Soundtrack)
hodnocení/rating Ultravox - Monument (The Soundtrack)
0/0
recenze/hodnocení
Ultravox 1984 Ultravox - Lament
hodnocení/rating Ultravox - Lament
0/2
recenze/hodnocení
Ultravox 1986 Ultravox - U-Vox
hodnocení/rating Ultravox - U-Vox
0/2
recenze/hodnocení
Ultravox 1993 Ultravox - Revelation
hodnocení/rating Ultravox - Revelation
0/0
recenze/hodnocení
Ultravox 1993 Ultravox - Rare, Vol. 1
hodnocení/rating Ultravox - Rare, Vol. 1
0/0
recenze/hodnocení
Ultravox 1994 Ultravox - Ingenuity
hodnocení/rating Ultravox - Ingenuity
0/1
recenze/hodnocení
Ultravox 1994 Ultravox - Rare, Vol. 2
hodnocení/rating Ultravox - Rare, Vol. 2
0/0
recenze/hodnocení
Ultravox 2012 Ultravox - Brill!ant
hodnocení/rating Ultravox - Brill!ant
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000