Ulrychovi & spol.

Hana a Petr Ulrychovi začínali v polovině šedesátých let s brněnskou skupinou Vulkán. Po personálních proměnách oba sourozenci odcházejí a nabídli spolupráci nadějné brněnské bigbítové skupině Atlantis. Díky výtečným Ulrychovým skladatelským a textařským schopnostem a výborným hlasovým projevem jeho sestry Hany jejich kariéra brzy přerostla význam Brna a stali se celorepublikovou hudební atrakcí. Skupinou prošla řada hudebníků, např. bubeník Zdeněk Kluka a získala i vývozní charakter a vystupovali v NSR. Někteří hudebníci se pak objevili i v nastudování muzikálu Hair. Skupina procházela řadou personálních proměn. Ulrychová nějaký čas odešla k olomoucké skupině Bluesmen, ale potom se vrátila zpět. Ulrychovi s Atlantisem... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Ulrychovi 1969 Ulrychovi & spol. - Odyssea
hodnocení/rating Ulrychovi & spol. - Odyssea
1/3
recenze/hodnocení
Ulrychovi 1971 Ulrychovi & spol. - 13 HP
hodnocení/rating Ulrychovi & spol. - 13 HP
1/1
recenze/hodnocení
Ulrychovi 1974 Ulrychovi & spol. - Nikola Šuhaj loupežník
hodnocení/rating Ulrychovi & spol. -  Nikola Šuhaj loupežník
0/0
recenze/hodnocení
Ulrychovi 1975 Ulrychovi & spol. - Pojďte dál, chci být chvíli s vámi
hodnocení/rating Ulrychovi & spol. - Pojďte dál, chci být chvíli s vámi
2/2
recenze/hodnocení
Ulrychovi 1999 Ulrychovi & spol. - Seď a tiše poslouchej
hodnocení/rating Ulrychovi & spol. - Seď a tiše poslouchej
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000