UFO

UFO je britská hardrocková kapela, činná od roku 1969 až do dnešních dob. Jediným členem, který působil ve všech jejích sestavách, je zpěvák Phil Moog, největší popularity kapela dosáhla ve druhé polovině 70. let, kdy byl jedním z členů například fenomenální německý kytarista Michael Schenker. V 80. letech se kapela přiklonila ke komerčnější tvorbě a obzvláště druhá polovina této dekády zastihla UFO ve velkém úpadku. Na začátku 90. let došlo k reunionu nejslavnější sestavy, v současnosti UFO působí ve složení Phil Moog (zpěv), Vinnie Moore (kytara), Paul Raymond (kytara, klávesy), Pete Way (baskytara - od r.2009 se dění v kapele kvůli zdravotním problémům účastní jen sporadicky) a Andy Parker (bicí).
Počátky... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

UFO 1970 UFO - UFO 1
hodnocení/rating UFO - UFO 1
6/8
recenze/hodnocení
UFO 1971 UFO - Flying
hodnocení/rating UFO - Flying
5/7
recenze/hodnocení
UFO 1972 UFO - Live
hodnocení/rating UFO - Live
2/1
recenze/hodnocení
UFO 1974 UFO - Phenomenon
hodnocení/rating UFO - Phenomenon
5/8
recenze/hodnocení
UFO 1975 UFO - Force It
hodnocení/rating UFO - Force It
8/10
recenze/hodnocení
UFO 1976 UFO - No Heavy Petting
hodnocení/rating UFO - No Heavy Petting
5/6
recenze/hodnocení
UFO 1977 UFO - Lights Out
hodnocení/rating UFO - Lights Out
4/5
recenze/hodnocení
UFO 1978 UFO - Obsession
hodnocení/rating UFO - Obsession
7/7
recenze/hodnocení
UFO 1979 UFO - Strangers in the Night
hodnocení/rating UFO - Strangers in the Night
2/2
recenze/hodnocení
UFO 1980 UFO - No Place to Run
hodnocení/rating UFO - No Place to Run
5/5
recenze/hodnocení
UFO 1981 UFO - The Wild, the Willing and the Innocent
hodnocení/rating UFO - The Wild, the Willing and the Innocent
4/4
recenze/hodnocení
UFO 1982 UFO - Mechanix
hodnocení/rating UFO - Mechanix
4/5
recenze/hodnocení
UFO 1983 UFO - Making Contact
hodnocení/rating UFO - Making Contact
3/3
recenze/hodnocení
UFO 1985 UFO - Misdemeanor
hodnocení/rating UFO - Misdemeanor
2/2
recenze/hodnocení
UFO 1987 UFO - Ain't Misbehavin'
hodnocení/rating UFO - Ain't Misbehavin'
1/1
recenze/hodnocení
UFO 1992 UFO - High Stakes & Dangerous Men
hodnocení/rating UFO - High Stakes & Dangerous Men
2/2
recenze/hodnocení
UFO 1995 UFO - Walk on Water
hodnocení/rating UFO - Walk on Water
5/5
recenze/hodnocení
UFO 1997 UFO - Mogg / Way ‎– Edge Of The World
hodnocení/rating UFO - Mogg / Way ‎– Edge Of The World
1/1
recenze/hodnocení
UFO 1999 UFO - Mogg / Way ‎– Chocolate Box
hodnocení/rating UFO - Mogg / Way ‎– Chocolate Box
1/1
recenze/hodnocení
UFO 2000 UFO - Covenant
hodnocení/rating UFO - Covenant
3/3
recenze/hodnocení
UFO 2002 UFO - Sharks
hodnocení/rating UFO - Sharks
3/3
recenze/hodnocení
UFO 2004 UFO - You Are Here
hodnocení/rating UFO - You Are Here
3/3
recenze/hodnocení
UFO 2006 UFO - The Monkey Puzzle
hodnocení/rating UFO - The Monkey Puzzle
2/2
recenze/hodnocení
UFO 2008 UFO - The Best of UFO (1974-1983)
hodnocení/rating UFO - The Best of UFO (1974-1983)
0/0
recenze/hodnocení
UFO 2009 UFO - The Visitor
hodnocení/rating UFO - The Visitor
1/2
recenze/hodnocení
UFO 2012 UFO - Seven Deadly
hodnocení/rating UFO - Seven Deadly
3/4
recenze/hodnocení
UFO 2015 UFO - A Conspiracy Of Stars
hodnocení/rating UFO - A Conspiracy Of Stars
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000