U.D.O.

Kapela, kterou v roce 1987 založil bývalý zpěvák Acceptu Udo Dirkschneider. Alby Animal House (1987) a Mean Machine (1988) navázal U.D.O. na Russian Roulette, album Acceptu z roku 1986.

Počáteční sestavu kapely tvořili Udo Dirkschneider (zpěv), Peter Szigeti (kytara), Mathias Dieth (kytara), Frank Rittel (baskytara) a Thomas Franke (bicí). K výrazné změně obsazení dochází v roce 1988 na albu Mean Machine. K Dirkschneiderovi s Diethem se přidávají Andy Susemihl (kytara), Thomas Smuszynski (baskytara) a Stefan Schwarzmann (bicí).

Po vydání alb Faceless World (1990) a Timebomb (1991) dochází v činnosti skupiny k pětileté přestávce, jelikož se její hlavní protagonista vrací k Acceptu, se kterým nahrává tři alba. Další... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

U.D.O. 1987 U.D.O. - Animal House
hodnocení/rating U.D.O. - Animal House
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 1988 U.D.O. - Mean Machine
hodnocení/rating U.D.O. - Mean Machine
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 1990 U.D.O. - Faceless World
hodnocení/rating U.D.O. - Faceless World
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 1991 U.D.O. - Timebomb
hodnocení/rating U.D.O. - Timebomb
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 1997 U.D.O. - Solid
hodnocení/rating U.D.O. - Solid
0/1
recenze/hodnocení
U.D.O. 1998 U.D.O. - No Limits
hodnocení/rating U.D.O. - No Limits
0/1
recenze/hodnocení
U.D.O. 1999 U.D.O. - Holy
hodnocení/rating U.D.O. - Holy
1/2
recenze/hodnocení
U.D.O. 1999 U.D.O. - Best Of (kompilace)
hodnocení/rating U.D.O. - Best Of (kompilace)
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 2001 U.D.O. - Live from Russia (2CD live)
hodnocení/rating U.D.O. - Live from Russia (2CD live)
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 2002 U.D.O. - Man and Machine
hodnocení/rating U.D.O. - Man and Machine
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 2004 U.D.O. - Thunderball
hodnocení/rating U.D.O. - Thunderball
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 2005 U.D.O. - Mission No. X
hodnocení/rating U.D.O. - Mission No. X
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 2007 U.D.O. - Mastercutor
hodnocení/rating U.D.O. - Mastercutor
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 2007 U.D.O. - Metallized (kompilace)
hodnocení/rating U.D.O. - Metallized (kompilace)
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 2009 U.D.O. - Dominator
hodnocení/rating U.D.O. - Dominator
1/1
recenze/hodnocení
U.D.O. 2011 U.D.O. - Rev-Raptor
hodnocení/rating U.D.O. - Rev-Raptor
0/0
recenze/hodnocení
U.D.O. 2015 U.D.O. - Decadent
hodnocení/rating U.D.O. - Decadent
0/1
recenze/hodnocení
U.D.O. 2016 U.D.O. - Dirkschneider - Live - Back to the Roots
hodnocení/rating U.D.O. - Dirkschneider - Live - Back to the Roots
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000