Už jsme doma

Kapela Už jsme doma vznikla v Teplicích v roce 1985. Asi po půl roce do kapely přišli Miroslav Wanek a Romek Hanzlík z legendární punkové skupiny FPB. Hudba UJD je již od počátků punkově přímočará, přitom však velmi rafinovaně propracovaná po kompoziční i textové stránce. Živá vystoupení navíc oplývají nespoutanou energií.


Pokud jde o stylovou charakteristiku, je velmi obtížné ji zařadit, jak v České republice tak v zahraničí není nic podobného k nalezení. Jisté jsou punkové kořeny a vliv avantgardní hudby v podání hnutí Rock in Oposition, The Residents nebo Magmy. Z kapel alespoň trochu podobých je možné uvést SleepyTime Gorilla Museum, The Ex, NeZdali, Dog Faced Herrmans, Degenarate Art Ensamble aj. Na... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Už 1990 Už jsme doma - Uprostřed slov
hodnocení/rating Už jsme doma - Uprostřed slov
0/0
recenze/hodnocení
Už 1992 Už jsme doma - Nemilovaný svět
hodnocení/rating Už jsme doma - Nemilovaný svět
0/0
recenze/hodnocení
Už 1993 Už jsme doma - Holywood
hodnocení/rating Už jsme doma - Holywood
0/0
recenze/hodnocení
Už 1995 Už jsme doma - Pohádky ze Zapotřebí
hodnocení/rating Už jsme doma - Pohádky ze Zapotřebí
0/0
recenze/hodnocení
Už 1996 Už jsme doma - Jaro, peklo, podzim, zima
hodnocení/rating Už jsme doma - Jaro, peklo, podzim, zima
0/0
recenze/hodnocení
Už 1997 Už jsme doma - Vancouver 1997 Live
hodnocení/rating Už jsme doma - Vancouver 1997 Live
0/0
recenze/hodnocení
Už 1999 Už jsme doma - Uši
hodnocení/rating Už jsme doma - Uši
0/0
recenze/hodnocení
Už 2000 Už jsme doma - Patnáct kapek vody
hodnocení/rating Už jsme doma - Patnáct kapek vody
0/0
recenze/hodnocení
Už 2003 Už jsme doma - Rybí tuk
hodnocení/rating Už jsme doma - Rybí tuk
1/1
recenze/hodnocení
Už 2005 Už jsme doma - 20 Letů live
hodnocení/rating Už jsme doma - 20 Letů live
0/0
recenze/hodnocení
Už 2010 Už jsme doma - Jeskyně
hodnocení/rating Už jsme doma - Jeskyně
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000