Tublatanka

V druhé polovině 80. let jedna z vůbec nejpopulárnějších československých skupin a zároveň jeden z leaderů tehdejší domácí hard rockové scény. První tři alba si u fanoušků získala kultovní status a písně z nich jsou dodnes základem koncertního repertoáru kapely. V 90. letech popularita skupiny upadla a její sestava se (s vyjímkou zpěváka a kytaristy Maťo Ďurindy) několikrát obměnila. Pozdější alba Tublatanky jsou označována za slabá nejen kritikou, ale mnohdy i samotnými jejich posluchači. Avšak co se týče výkonů naživo, bývá tato kapela dodnes téměř vždy sázkou na jistotu, a schopnost získat si na svou stranu publikum, by jim mohla závidět leckterá současná hvězda.

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Tublatanka 1985 Tublatanka - Tublatanka
hodnocení/rating Tublatanka - Tublatanka
1/1
recenze/hodnocení
Tublatanka 1986 Tublatanka - Skúsime to cez vesmír
hodnocení/rating Tublatanka - Skúsime to cez vesmír
1/2
recenze/hodnocení
Tublatanka 1988 Tublatanka - Žeravé znamenie osudu
hodnocení/rating Tublatanka - Žeravé znamenie osudu
3/4
recenze/hodnocení
Tublatanka 1990 Tublatanka - Nebo - Peklo - Raj
hodnocení/rating Tublatanka - Nebo - Peklo - Raj
1/1
recenze/hodnocení
Tublatanka 1992 Tublatanka - Volanie divočiny
hodnocení/rating Tublatanka - Volanie divočiny
0/0
recenze/hodnocení
Tublatanka 1996 Tublatanka - Najvačšie hity No.1: Pravda víťazí
hodnocení/rating Tublatanka - Najvačšie hity No.1: Pravda víťazí
1/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000