Trower, Robin

Robin Trower je anglický bluesrockový kytarista a skladatel. Začínal v r. 1967 ze skupinou Procol Harum, která si brzy vydobyla slavu nejen v Británii, Evropě, ale také v USA a v Kanadě. Klasičtí rockoví melodici, kteří sázeli na varhanní sound a pevné harmonické struktury. Výraznou postavou byl především zpěvák Gary Brooker a varhaník Matthew Fisher. Skupina procházela různými personálními změnami. Robin Trower byl kytarista, který zdařile kloubil rock a a blues do hudebních struktur, ale po albu Broken Barricades nabyl dojmu, že nazrál čas postavit se na vlastní nohy a založit vlastní skupinu, kde by jednoznačně deklaroval svoje muzikantské přednosti a skladatelské ambice. Brzy dosáhl výrazného úspěchu a v sedmdesátých letech i... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Trower, 1973 Trower, Robin - Twice Removed from Yesterday
hodnocení/rating Trower, Robin - Twice Removed from Yesterday
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1974 Trower, Robin - Bridge Of Sighs
hodnocení/rating Trower, Robin - Bridge Of Sighs
1/1
recenze/hodnocení
Trower, 1975 Trower, Robin - For Earth Below
hodnocení/rating Trower, Robin - For Earth Below
1/1
recenze/hodnocení
Trower, 1976 Trower, Robin - Long Misty Days
hodnocení/rating Trower, Robin - Long Misty Days
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1976 Trower, Robin - Live!
hodnocení/rating Trower, Robin - Live!
1/1
recenze/hodnocení
Trower, 1977 Trower, Robin - In City Dreams
hodnocení/rating Trower, Robin - In City Dreams
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1978 Trower, Robin - Caravan to Midnight
hodnocení/rating Trower, Robin - Caravan to Midnight
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1979 Trower, Robin - Victims of the Fury
hodnocení/rating Trower, Robin - Victims of the Fury
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1981 Trower, Robin - BLT
hodnocení/rating Trower, Robin - BLT
1/1
recenze/hodnocení
Trower, 1981 Trower, Robin - Bruce & Trower: Truce
hodnocení/rating Trower, Robin - Bruce  & Trower: Truce
1/1
recenze/hodnocení
Trower, 1983 Trower, Robin - Back It Up
hodnocení/rating Trower, Robin - Back It Up
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1987 Trower, Robin - Passion
hodnocení/rating Trower, Robin - Passion
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1988 Trower, Robin - Take What You Need
hodnocení/rating Trower, Robin - Take What You Need
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1990 Trower, Robin - In the Line of Fire
hodnocení/rating Trower, Robin - In the Line of Fire
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 1994 Trower, Robin - 20th Century Blues
hodnocení/rating Trower, Robin - 20th Century Blues
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 2000 Trower, Robin - Go My Way
hodnocení/rating Trower, Robin - Go My Way
1/1
recenze/hodnocení
Trower, 2004 Trower, Robin - Living Out of Time
hodnocení/rating Trower, Robin - Living Out of Time
1/1
recenze/hodnocení
Trower, 2005 Trower, Robin - Another Day Blues
hodnocení/rating Trower, Robin - Another Day Blues
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 2009 Trower, Robin - What Lies Beneath
hodnocení/rating Trower, Robin - What Lies Beneath
0/0
recenze/hodnocení
Trower, 2010 Trower, Robin - The Playful Heart
hodnocení/rating Trower, Robin - The Playful Heart
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000