Trinity

Zoskupenie okolo Briana Augera a Julie Driscoll, ktoré malo na každom albume trošku inak písané mená. Brian Auger sa po rozpade kapely vrhol na kapelu Brian Auger's Oblivion Express, ktorá počas 70. rokov patrila k tomu najlepšiemu, čo džez rock ponúkal.

hejkal 03/2013

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Trinity 1967 Trinity - Open
hodnocení/rating Trinity - Open
1/2
recenze/hodnocení
Trinity 1968 Trinity - Definitely what!
hodnocení/rating Trinity - Definitely what!
1/1
recenze/hodnocení
Trinity 1969 Trinity - Jools and Brian
hodnocení/rating Trinity - Jools and Brian
1/1
recenze/hodnocení
Trinity 1969 Trinity - Streetnoise
hodnocení/rating Trinity - Streetnoise
0/0
recenze/hodnocení
Trinity 1970 Trinity - Befour
hodnocení/rating Trinity - Befour
0/1
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000