Travis Larson Band

Travis Larson Band je americké trio založené v prvej polovici 90-tých rokov. Jej členmi sú Travis Larson (gitara, klávesy), Jennifer Young (basa) a Dale Moon (bicie). Tvorba sa odvíja v duchu legendárnych Rush a gitarových majstrov typu Steve Morse a Jeff Beck. Tento inštrumentálny rock-fusion je v podstate modernou fúziou rocku, prog-rocku, blues a jazzu s dôrazom na melodiku. Koncertovali spoločne napr. s Ted Nugentom, UFO, Steveom Morseom alebo The Aristocrats. Albumy sú vydávané na značke Precision Records.

Produkciu si na starosť berú vždy Larson a Young, a pod ich vedením vznikajú nové nahrávky. Debut vychádza v roku 1998 a nasleduje ho Suspension (2001), na ktorom hosťuje aj basák Victor Wooten. Pozitívne ohlasy získal album Burn... (celý článek)

 

Videa



» přidat video

Discografie a recenze

Travis 1998 Travis Larson Band - Travis Larson Band
hodnocení/rating Travis Larson Band - Travis Larson Band
0/0
recenze/hodnocení
Travis 2001 Travis Larson Band - Suspension
hodnocení/rating Travis Larson Band - Suspension
0/0
recenze/hodnocení
Travis 2004 Travis Larson Band - Burn Season
hodnocení/rating Travis Larson Band - Burn Season
0/0
recenze/hodnocení
Travis 2006 Travis Larson Band - Rate Of Change
hodnocení/rating Travis Larson Band - Rate Of Change
0/0
recenze/hodnocení
Travis 2009 Travis Larson Band - Rate Of Change Live
hodnocení/rating Travis Larson Band - Rate Of Change Live
0/0
recenze/hodnocení
Travis 2011 Travis Larson Band - Soundmind
hodnocení/rating Travis Larson Band - Soundmind
0/0
recenze/hodnocení
Travis 2013 Travis Larson Band - Shift
hodnocení/rating Travis Larson Band - Shift
0/0
recenze/hodnocení
Travis 2016 Travis Larson Band - Anicca
hodnocení/rating Travis Larson Band - Anicca
1/2
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000