Trapeze

Anglická hard rocková skupina Trapeze vošla do povedomia ako dodávateľ Glenna Hughesa do Deep Purple a Davea Hollanda do Judas Priest. Aj iní členovia sa presadili pomerne výrazne, nuž si zaslúži viac pozornosti.

Trojica hudobníkov Glenn Hughes (basa, spev), Mel Galley (gitara) a Dave Holland (bicie) sa prvý raz zišla v kapele Finders Keepers, aby sa koncom 60. rokov pridala k dvojici Jerry Rowley (klávesy) a John Jones (spev) do skupiny Trapeze. Vďaka novovzniknutej značke Treshold sa jej v roku 1970 podarilo vydať eponymný debut plný dobovej psychedélie, rocku a tak podobne. Následne sa zo skupiny stalo klasické hard rockové trio (Rowley a Jones sa porúčali) a to vypustilo do sveta vynikajúci hard rockový klenot s názvom Medusa (1970). V roku... (celý článek)

 
Zatím zde není žádné video, můžete ho přidat zde » přidat video

Discografie a recenze

Trapeze 1970 Trapeze - Trapeze
hodnocení/rating Trapeze - Trapeze
1/1
recenze/hodnocení
Trapeze 1970 Trapeze - Medusa
hodnocení/rating Trapeze - Medusa
2/3
recenze/hodnocení
Trapeze 1972 Trapeze - You are the music...We’re just the band
hodnocení/rating Trapeze - You are the music...We’re just the band
1/1
recenze/hodnocení
Trapeze 1974 Trapeze - Hot wire
hodnocení/rating Trapeze - Hot wire
0/0
recenze/hodnocení
Trapeze 1976 Trapeze - Trapeze
hodnocení/rating Trapeze - Trapeze
0/0
recenze/hodnocení
Trapeze 1978 Trapeze - Running
hodnocení/rating Trapeze - Running
0/0
recenze/hodnocení
Trapeze 1979 Trapeze - Hold On
hodnocení/rating Trapeze - Hold On
0/1
recenze/hodnocení
Trapeze 1981 Trapeze - Live in Texas: Dead Armadillos
hodnocení/rating Trapeze - Live in Texas: Dead Armadillos
0/0
recenze/hodnocení
Trapeze 1993 Trapeze - Welcome to the real world – live 1992
hodnocení/rating Trapeze - Welcome to the real world – live 1992
0/0
recenze/hodnocení
Trapeze 1998 Trapeze - Live – Way back to the bone
hodnocení/rating Trapeze - Live – Way back to the bone
0/0
recenze/hodnocení
Trapeze 2003 Trapeze - Live at the Boat Club 1975
hodnocení/rating Trapeze - Live at the Boat Club 1975
0/0
recenze/hodnocení

Přihlášení

uživatelské jméno

heslo

Auto-login
» nový uživatel

Progboard Radio

» Pustit radio
» Progboard TV

copyright Progboard 2005 | created by www.potentus.com and Poki | hosting sponzoruje Internetplus.cz | RSS kanál RSS kanál

Pravidla pro užívání webu Progboard.com naleznete zde.

Přidej na Seznam optimalizace PageRank.cz ?esk? toplist SuperLink Add to Google

Google Pagerank - www.progboard.comGoogle Pagerank S-Rank - www.progboard.comS-Rank JyxoRank - www.progboard.comJyxoRank

Ikonky

Rock Shock Hudba 2000